


Valmista vartissa
Halloumi-kasvisvartaat – juuri muuta ei tarvita, kun grillivartaissa kohtaavat suolainen halloumi, makea persikka ja rapea retiisi
15 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 5 min
Unohda pitkä marinointi ja pitkät valmistelut! Halloumi-kasvisvartaat kootaan valmiiksi kymmenssä minuutissa ja ovat grillistä ulkona viidessä. Retiisi ja persikka tuovat rapeutta ja makeutta, halloumi täydentää kokonaisuuden. Timjamiöljy viimeistelee vartaat, jotka maistuvat mökillä, piknikillä ja arkisella parvekkeella.
Reseptin ainekset
6 kpl
200 g
halloumia
2–3
persikkaa tai nektariinia
150 g
retiisejä
2–3
pikkukurkkua
Timjamiöljy
2 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
sitruunanmehua
1 rkl
tuoretta timjamia
1 tl
hunajaa
⅓ tl
suolaa
⅓ tl
mustapippuria
Halloumi-kasvisvartaat – ohje:
- Upota puiset varrastikut kylmään veteen likoamaan noin tunti ennen grillausta. Sekoita timjamiöljyn ainekset.
- Leikkaa halloumi, persikat ja kurkut suunnilleen samankokoisiksi paloiksi. Työnnä ainekset vartaisiin.
- Sivele vartaiden pintaan timjamiöljyä ja grillaa kuumalla parilalla tai ritilällä noin 5 minuuttia välillä käännellen.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat