


Gruyère-leivät
Juustotahnalla täytetyt gruyére-leivät viimeistellään ilmakuivatulla kinkulla ja timjamilla. Fiinimmät lämpimät leivät sopivat hyvin tervetuliaisdrinkin pariksi!
Leikkaa leivät muotilla pyöreiksi ja reunattomiksi niin, että saat joka viipaleesta kaksi pyörylää. Voit leikata leipäviipaleet myös kahdeksi kolmioksi.
Yhdistä kulhossa juustotahnan ainekset.
Levitä tahna leiville. Nosta puolet leivistä kansiksi tahnapuoli ylöspäin.
Paina leipäkerrokset yhteen, jotta ne eivät kaadu uunissa. Siirrä leivät peitettynä jääkaappiin, muutamaa tuntia ennen tarjoilua.
Paista leivät kullanruskeiksi uunin grillivastuksen alla, 5–10 minuuttia (tai 250-asteisen uunin ylätasolla). Tarkkaile uunia.
Viimeistele gruyére-leivät suikaleella ilmakuivattua kinkkua ja timjamilla. Tarjoa gruyére-leivät heti.