


Grillikasvikset maistuvat kesältä! Pilko, kypsennä, mausta, ja kesän herkullisin värikimara on valmiina lautasille
20 min
Grillikasvikset maistuvat sellaisenaan tai pääruoan kaverina. Lisää grilliin paprikaa, munakoisoa, kesäkurpitsaa ja parsaa sekä puolitettu sitruuna, jolla maustat kasvikset.
Reseptin ainekset
4 annosta
Grillikasvikset
2
suippopaprikaa
1
munakoiso
1
kesäkurpitsa
½ npu
parsaa
4–5 rkl
oliiviöljyä
1
sitruuna
suolaa ja pippuria
Grillikasvikset valmistuvat näin:
- Viipaloi tai pilko kasvikset ja kaada oliiviöljyä päälle.
- Kuumenna grilli 200–300-asteiseksi ja laita vihannekset ja puolitettu sitruuna grilliin. Kun vihannekset ovat saaneet väriä pintaan, siirrä ne grillin reunoille, jotta kypsyminen tasaantuu.
- Mausta grillikasvikset suolalla ja pippurilla ja purista grillatusta sitruunasta mehua päälle.
Vinkki!
Tarjoa grillikasvikset esimerkiksi rakuunalla maustetun bearnaisekastikkeen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat