Kotivinkki

Grillikasvikset maistuvat kesältä! Pilko, kypsennä, mausta, ja kesän herkullisin värikimara on valmiina lautasille

20 min
{
Aktiivinen20 min
Passiivinen
Grillikasvikset maistuvat sellaisenaan tai pääruoan kaverina. Lisää grilliin paprikaa, munakoisoa, kesäkurpitsaa ja parsaa sekä puolitettu sitruuna, jolla maustat kasvikset.
GL
KA
LA
MA
MU
VE
4.5
0
Kuvat Johanna Myllymäki


Ainekset (4 annosta)

Grillikasvikset

  • 2suippopaprikaa
  • 1munakoiso
  • 1kesäkurpitsa
  • ½ npu parsaa
  • 4–5 rkl oliiviöljyä
  • 1sitruuna
  • suolaa ja pippuria
Tulosta

Grillikasvikset valmistuvat näin:

  1. Viipaloi tai pilko kasvikset ja kaada oliiviöljyä päälle.
  2. Kuumenna grilli 200–300-­asteiseksi ja laita vihannekset ja puolitettu sitruuna grilliin. Kun vihannekset ovat saaneet väriä pintaan, siirrä ne grillin reunoille, jotta kypsyminen tasaantuu.
  3. Mausta grillikasvikset suolalla ja pippurilla ja purista grillatusta sitruunasta mehua päälle.

Vinkki!

Tarjoa grillikasvikset esimerkiksi rakuunalla maustetun bearnaisekastikkeen kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.5