Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Grillatut parsakierteet – grillibileiden ykkösherkku dipataan vaahdotettuun fetatahnaan

45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min

Kun mieli tekee grillata jotain uutta ja erilaista, kokeile parsakierteitä! Parsan lisäksi taikinaspiraalin sisällä maistuu parmankinkku.

21.5.2024
Reseptin ainekset
20 kpl
2 dl
vettä
25 g
hiivaa
3 rkl
oliiviöljyä
1 tl
suolaa
5 dl
vehnäjauhoja
Lisäksi
1 nippu (500 g)
vihreää parsaa
140 g
parmankinkkua
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
sormisuolaa

Grillatut parsakierteet – ohje:

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää öljy ja suola. Alusta jauhot joukkoon vähitellen. Peitä liinalla ja kohota tunti.
  2. Poista parsoista puumainen tyvi ja kuori ohuelti tarvittaessa.
  3. Jaa taikina 20 osaan. Pyörittele palat noin 25 cm:n tangoiksi.
  4. Pyörittele puolien parsoista ympärille kinkkua ja taikinaa. Nipistä taikina päädyistä kiinni. Pyörittele loppujen parsojen ympärille vain taikinaa. Sivele öljyllä ja ripottele pinnalle suolaa.
  5. Paista grillissä (tai uunissa 225 asteessa) kuumennetun pizzakiven, pellin tai parilan päällä keskilämmöllä 10–15 minuuttia käännellen.
  6. Tarjoa fetatahnan kera.

Vinkki!

Parsakierteiden dippinä maistuu vaahdotettu fetatahna: Vaahdota sähkövatkaimella 200 g fetajuustoa, 100 g tuorejuustoa, 0,5 dl oliiviöljyä ja 1 rkl hienonnettua minttua.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt