Karitsan paahtopaistit grillissä – minttuinen mausteseos ja täydellinen paistopinta takaavat makunautinnon
24 h 15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
24 h Karitsan paahtopaistit saavat grillissä ihanan paistopinnan. Mehevät, minttuisella mausteseoksella maustetut paahtopaistit tarjoillaan pehmeän fetajuuston kera. Grilli kuumaksi ja herkuttelemaan!
GL
LA
MU
3.8
Kuvat
Julkaistu 17.6.2011

Karitsan paahtopaistit grillissä – minttuinen mausteseos ja täydellinen paistopinta takaavat makunautinnon
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 700 gkaritsan paahtopaistia
Mausteseos
- 2 rklminttuhyytelöä (Mackays’ minttu-rosmariini)
- 1 rklbalsamiviinietikkaa
- 1 tlgaram masalaa
- 1/2 tlsuolaa
- 200 gfetajuustoa (rasvaa 10-13 %)
Grillatut karitsan paahtopaistit valmistuvat näin:
- Ota liha huoneenlämpöön tuntia ennen grillaamista.
- Kuumenna hyytelö notkeaksi mikrossa. Sekoita siihen balsamiviinietikka ja mausteet. Hiero mausteseos lihapaloihin.
- Grillaa karitsan pihvit keskilämmöllä molemmin puolin haluttuun kypsyysasteeseen.
- Nosta jokaisen lihapalan päälle nokare pehmeää fetajuustoa.
Vinkki!
Kurkkaa myös perinteisten karitsan paahtopaistien resepti.

Karitsan paahtopaistit bistrotyyliin – paista lihat grillissä ja tarjoile maistuvien lisukkeiden kera!
Maku

Lammasruoat – parhaat suosikkireseptit

Karitsan paahtopaisti – juhlapöydän mehevä klassikko
Maku

Hasselbackan karitsa
Maku

Lampaankare
Maku

Karitsanpaisti yrttitahnalla – mehevä makuelämys vailla vertaa
Kotivinkki

Lammaspata sherryllä
Maku

Pistaaseilla & fenkolilla täytettyä karitsaa
Maku

Haudutettu karitsan niska
Maku