Maku

Karitsan paahtopaistit grillissä – minttuinen mausteseos ja täydellinen paistopinta takaavat makunautinnon

24 h 15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
24 h
Karitsan paahtopaistit saavat grillissä ihanan paistopinnan. Mehevät, minttuisella mausteseoksella maustetut paahtopaistit tarjoillaan pehmeän fetajuuston kera. Grilli kuumaksi ja herkuttelemaan!
GL
LA
MU
3.8
0
Julkaistu 17.6.2011


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 700 gkaritsan paahtopaistia

Mausteseos

  • 2 rklminttuhyytelöä (Mackays’ minttu-rosmariini)
  • 1 rklbalsamiviinietikkaa
  • 1 tlgaram masalaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 200 gfetajuustoa (rasvaa 10-13 %)
Tulosta

Grillatut karitsan paahtopaistit valmistuvat näin:

  1. Ota liha huoneenlämpöön tuntia ennen grillaamista.
  2. Kuumenna hyytelö notkeaksi mikrossa. Sekoita siihen balsamiviinietikka ja mausteet. Hiero mausteseos lihapaloihin.
  3. Grillaa karitsan pihvit keskilämmöllä molemmin puolin haluttuun kypsyysasteeseen.
  4. Nosta jokaisen lihapalan päälle nokare pehmeää fetajuustoa.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisten karitsan paahtopaistien resepti.

Kommentoi »