


Karitsan paahtopaistit grillissä – minttuinen mausteseos ja täydellinen paistopinta takaavat makunautinnon
24 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 24 h 0 min
Karitsan paahtopaistit saavat grillissä ihanan paistopinnan. Mehevät, minttuisella mausteseoksella maustetut paahtopaistit tarjoillaan pehmeän fetajuuston kera. Grilli kuumaksi ja herkuttelemaan!
Reseptin ainekset
4 annosta
700 g
karitsan paahtopaistia
Mausteseos
2 rkl
minttuhyytelöä (Mackays’ minttu-rosmariini)
1 rkl
balsamiviinietikkaa
1 tl
garam masalaa
1/2 tl
suolaa
200 g
fetajuustoa (rasvaa 10-13 %)
Grillatut karitsan paahtopaistit valmistuvat näin:
- Ota liha huoneenlämpöön tuntia ennen grillaamista.
- Kuumenna hyytelö notkeaksi mikrossa. Sekoita siihen balsamiviinietikka ja mausteet. Hiero mausteseos lihapaloihin.
- Grillaa karitsan pihvit keskilämmöllä molemmin puolin haluttuun kypsyysasteeseen.
- Nosta jokaisen lihapalan päälle nokare pehmeää fetajuustoa.
Vinkki!
Kurkkaa myös perinteisten karitsan paahtopaistien resepti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat