Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Grillattu varhaiskaali on huikeaa herkkua! Yrttinen kastike kruunaa rapsakat lohkot

20 min

Grillattu varhaiskaali on mutkaton valmistaa ja mahtavan makuista. Pikainen grillaus riittää mehukkaalle ja rapealle kaalille. Lohkojen kanssa tarjotaan vihreää tahinikastiketta, jossa ei yrttejä säästellä.

23.4.2023
Reseptin ainekset
4 annosta
1
varhaiskaali
2 + 2 rkl
öljyä
2 rkl
vaaleaa misotahnaa
2 rkl
vettä
Vihreä tahinikastike
½ dl
tahinia
1
sitruunan mehu
¾ dl
vettä
½ tl
suolaa
1 rku
tilliä
10
mintunlehteä

Grillattu varhaiskaali ja vihreä tahinikastike – ohje:

  1. Mittaa kastikeaineet ­tehosekoittimeen tai sauvasekoittimen kulhoon ja käytä tasaiseksi.
  2. Poista kaalista muutama uloin lehti ja leikkaa kaali ohuiksi lohkoiksi niin, että joka lohkoon jää pala koossa pitävää kantaa. Öljyä kaalit ja grillaa keskilämmöllä noin 5 minuuttia. Käännä kaaleja muutaman kerran gril­lauksen aikana. Sekoita loppu öljy, misotahna ja vesi pienessä kulhossa tasaiseksi. Sivele kaalit seoksella ja grillaa vielä pari minuuttia.
  3. Siirrä kaalit vadille ja lusikoi kastiketta päälle. Tarjoa heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt