Grillattu naudan Tomahawk & chimichurri

3
0

Grillattu naudan Tomahawk & chimichurri

Kesän ehdottomin "Must To Do" pihvi!
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 1 kplNaudan Tomahawk (n.1kg)
  • 2 tlsuolaa
  • 2 tlsavupaprikajauhetta
  • 1 tlcayennenpippuria
  • 1 tlchilijauhetta
  • 2 tlsokeria
  • 2 tlmustapippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen grillaamista

Puhdista lihasta kalvot

Yhdistä mausteseoksen ainekset keskenään

Mausta liha mausteseoksella kauttaaltaan ja anna maustua tunnin verran

Grillaa erittäin kuumassa grillissä 5min per puoli usein käännellen

Siirrä liha grillin “Kylmemmälle” puolelle (epäsuora grillaus)

Grillaa kunnes sisälämpö näyttää 56 astetta

Anna vetäytyä 10-15min foliossa

Leikkaa liha luusta irti ja sitten siivuiksi

Tarjoa esim. Argentiinalaisen Chimichurri kastikkeen ja salaatin kera

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä