


Grillattu naudan tomahawk steak & chimichurri
Grillattu tomahawk steak tarjoillaan argentiinalaisen chimichurri-kastikkeen kanssa.
Reseptin ainekset
2 annosta
n. 1 kg
naudan tomahawk
2 tl
suolaa
2 tl
savupaprikajauhetta
1 tl
cayennepippuria
1 tl
chilijauhetta
2 tl
sokeria
2 tl
mustapippuria
Tomahawk steak – ohje:
- Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen grillaamista.
- Puhdista lihasta kalvot.
- Yhdistä mausteseoksen ainekset keskenään.
- Mausta liha mausteseoksella kauttaaltaan ja anna maustua tunnin verran.
- Grillaa erittäin kuumassa grillissä 5 min per puoli usein käännellen.
- Siirrä liha grillin “kylmemmälle” puolelle (epäsuora grillaus).
- Grillaa kunnes sisälämpö näyttää 56 astetta.
- Anna vetäytyä 10–15 min foliossa.
- Leikkaa liha luusta irti ja sitten siivuiksi.
- 10Tarjoa tomahawk steak esimerkiksi argentiinalaisen chimichurri-kastikkeen ja salaatin kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat