Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Grillattu naudan tomahawk steak & chimichurri

Grillattu tomahawk steak tarjoillaan argentiinalaisen chimichurri-kastikkeen kanssa.

12.6.2016
Reseptin ainekset
2 annosta
n. 1 kg
naudan tomahawk
2 tl
suolaa
2 tl
savupaprikajauhetta
1 tl
cayennepippuria
1 tl
chilijauhetta
2 tl
sokeria
2 tl
mustapippuria

Tomahawk steak – ohje:

  1. Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen grillaamista.
  2. Puhdista lihasta kalvot.
  3. Yhdistä mausteseoksen ainekset keskenään.
  4. Mausta liha mausteseoksella kauttaaltaan ja anna maustua tunnin verran.
  5. Grillaa erittäin kuumassa grillissä 5 min per puoli usein käännellen.
  6. Siirrä liha grillin “kylmemmälle” puolelle (epäsuora grillaus).
  7. Grillaa kunnes sisälämpö näyttää 56 astetta.
  8. Anna vetäytyä 10–15 min foliossa.
  9. Leikkaa liha luusta irti ja sitten siivuiksi.
  10. 10
    Tarjoa tomahawk steak esimerkiksi argentiinalaisen chimichurri-kastikkeen ja salaatin kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt