Kotivinkki

Grillattu lohi – itse tehty sinappimarinadi nostaa kesäkalan uudelle tasolle

50 min
MA
5
1

Grillattu lohi nousee kesäpöydän puheenaiheeksi, kun maustat lohen kahden sinapin marinadilla. Kokeile herkullista sinappimarinadia myös kasvatetun taimenen tai nieriän maustamiseen. Ota talteen kesän monikäyttöisin resepti!
Tulosta
Kuvat Riikka Kantinkoski

Ainekset (4-6 )

Grillattu lohi

  • 800 glohifileetä

Sinappimarinadi

  • ½ dljuoksevaa hunajaa
  • ½ dldijoninsinappia (karkea)
  • 1 rkldijoninsinappia (sileä)
  • 1 rklriisiviinietikkaa
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 1murskattu valkosipulinkynsi

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN30 min
MITÄ PIDIT?
5