


Greippi-katajanmarja-graavilohi
12 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 12 h 0 min
Reseptin ainekset
6 annosta
500 g
lohta (ruodottomana ja nahattomana fileenä)
Mausteseos
4 rkl
suolaa
4 rkl
sokeria
2 rkl
tuoretta rosmariinia
1/2
verigreippi (1 1/2 rkl raastettua kuorta)
1 rkl
kirkasta viinaa (Koskenkorvaa)
1 rkl
katajanmarjoja (murskattuna)
1 1/2 tl
mustapippuria (jauhettuna)
Sekoita mausteseoksen ainekset keskenään. Hiero seosta lohipalaan molemmin puolin. Sulje kala minigrip-pussiin. Pane lohi astiaan jääkaappiin kevyen painon alle 12–24 tunniksi.
Huuhtele ja kuivaa kala. Leikkaa greippi-katajanmarja-graavilohi viipaleiksi ja tarjoa palsternakka-sitrussalaatin kera.
Vinkki!
Ota talteen myös perinteisen graavilohen ohje.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat