Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Greippi-katajanmarja-graavilohi

12 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 12 h 0 min
17.6.2012
Reseptin ainekset
6 annosta
500 g
lohta (ruodottomana ja nahattomana fileenä)
Mausteseos
4 rkl
suolaa
4 rkl
sokeria
2 rkl
tuoretta rosmariinia
1/2
verigreippi (1 1/2 rkl raastettua kuorta)
1 rkl
kirkasta viinaa (Koskenkorvaa)
1 rkl
katajanmarjoja (murskattuna)
1 1/2 tl
mustapippuria (jauhettuna)

Sekoita mausteseoksen ainekset keskenään. Hiero seosta lohipalaan molemmin puolin. Sulje kala minigrip-pussiin. Pane lohi astiaan jääkaappiin kevyen painon alle 12–24 tunniksi.

Huuhtele ja kuivaa kala. Leikkaa greippi-katajanmarja-graavilohi viipaleiksi ja tarjoa palsternakka-sitrussalaatin kera.

Vinkki!

Ota talteen myös perinteisen graavilohen ohje.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt