Teksti
Kuvat
Julkaistu: 17.6.2012

Greippi-katajanmarja-graavilohi
Reseptin ainekset (6 annosta)
- 500 glohta (ruodottomana ja nahattomana fileenä)
Mausteseos
- 4 rklsuolaa
- 4 rklsokeria
- 2 rkltuoretta rosmariinia
- 1/2 kplverigreippiä (1 1/2 rkl raastettua kuorta)
- 1 rklkirkasta viinaa (Koskenkorvaa)
- 1 rklkatajanmarjoja (murskattuna)
- 1 1/2 tlmustapippuria (jauhettuna)
Sekoita mausteseoksen ainekset keskenään. Hiero seosta lohipalaan molemmin puolin. Sulje kala minigrip-pussiin. Pane lohi astiaan jääkaappiin kevyen painon alle 12–24 tunniksi.
Huuhtele ja kuivaa kala. Leikkaa greippi-katajanmarja-graavilohi viipaleiksi ja tarjoa palsternakka-sitrussalaatin kera.