


Palsternakka-sitrussalaatti
40 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 10 min
Reseptin ainekset
6 annosta
300 g
palsternakkaa (kuorittuna ja kuutioituna)
1 rkl
tuoretta rosmariinia (hienonnettuna)
1 kpl
valkosipulinkynttä (silputtuna)
2 rkl
oliiviöljyä
1 dl
ranskankermaa (rasvaa 28 %)
1 kpl
appelsiinia (raastettu kuori)
1 kpl
limettiä (raastettu kuori)
1 kpl
sitruunaa (raastettu kuori)
3 rkl
sitruunamehua
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Koristeluun
2 rkl
tuoretta tilliä
Sekoita palsternakkakuutiot, rosmariini, valkosipuli ja öljy kulhossa. Kaada seos pellille leivinpaperin päälle. Paahda noin 8 minuuttia 200-asteisessa uunissa kunnes palsternakkakuutiot ovat pehmeitä. Jäähdytä.
Sekoita creme fraiche ja loput ainekset. Kääntele kastike palsternakkojen joukkoon ja siirrä kylmään.
Koristele palsternakka-sitrussalaatti tillillä.
Tarjoile palsternakka-sitrussalaattia greippi-katajanmarja-graavilohen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat