Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Graavilohi – näin valmistat klassisen lohiherkun itse!

23 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 23 h 0 min

Graavilohi on klassikko ja graavaaminen helppoa. Jos et halua ostaa valmiiksi graavattua lohta, seuraa ohjettamme ja saat pöytääsi ihanan lohiherkun.

30.10.2014
Reseptin ainekset
6-8 annosta
Graavilohi
400–500 g
lohifileetä
1 ½ rkl
merisuolaa
2 tl
sokeria
valkopippuria
tuoreita tillin varsia

Graavilohi – ohje:

  1. Nypi lohifileestä mahdolliset ruodot. Pyyhi lohifilee talouspaperilla. Aseta filee nahkapuoli alaspäin leivinpaperille. Ripottele kalan pintaan suolaa, sokeria, valkopippuria ja tillin hienonnettuja varsia.
  2. Paketoi kala leivinpaperin sisään ja siirrä paketti lautaselle tai muovipussiin. Nosta graavilohi jääkaappiin nahkapuoli alaspäin suolautumaan 1–2 vuorokaudeksi.
  3. Kaavi veitsellä mausteet kalan pinnasta pois. Leikkaa graavilohi ohuiksi viipaleiksi ohuella, pitkällä veitsellä. Asettele graavilohi tarjolle viipaleina tai ruusukkeina.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt