Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lumivalkoista ja rubiininpunaista! Granaattiomenakääretorttu hurmaa pehmeällä täytteellään ja kauneudellaan

1 h 40 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 10 min

Raikas granaattiomenakääretorttu syntyy granaattiomenasta ja valkosuklaasta. Täytteessä hurmaa kermainen mascarpone. Valitse kaupasta hedelmä, jonka pinta kiiltää hieman – silloin se on parhaimmillaan.

15.12.2020
Reseptin ainekset
15 annosta
Kääretorttupohja
4
kananmunaa
1 ½ dl
sokeria
1 ½ dl
perunajauhoja
1 tl
leivinjauhetta
Täyte
100 g
valkosuklaata
250 g
mascarpone-tuorejuustoa
1
granaattiomena
½ dl
tomusokeria
Pinnalle
50 g
valkosuklaata
2 rkl
granaattiomenan siemeniä
2 rkl
tomusokeria
mintunlehtiä

Granaattiomenakääretorttu – ohje:

  1. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään. Lisää ne siivilän läpi vaahtoon varovasti sekoittaen.
  2. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  3. Kumoa kääretorttupohja sokeroidulle leivinpaperille. Irrota leivinpaperi pohjasta ja jätä se tortun päälle, kunnes pohja on jäähtynyt.
  4. Valmista täyte sulattamalla valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa. Sekoita suklaa huoneenlämpöiseen mascarponeen. Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet. Lisää siemenet täytteen joukkoon. Mausta tomusokerilla.
  5. Levitä täyte jäähtyneen kääretorttupohjan päälle. Rullaa torttu tiukaksi rullaksi leivinpaperin avulla. Laita jääkaappiin tekeytymään vähintään tunniksi tai yön yli.
  6. Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa ja valuta lusikalla raitoja kääretortun päälle. Siivilöi valmiin kääretortun päälle tomusokeria. Koristele granaattiomenan siemenillä ja mintunlehdillä.

Katso myös kuinka valmistuu herkullinen suklainen jouluhalko!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt