Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Graavisiika – helppo ja hyvä kalaherkku kruunataan täydelliseksi roseepippurilla

24 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 24 h 0 min

Graavisiika maistuu varhaisperunoiden tai saaristolaisleivän kaverina. Tuoreesta kalasta itse graavattu siika on kaikessa yksinkertaisuudessaan parasta!

1.8.2018
Reseptin ainekset
10 annosta
Graavisiika
500 g
ruodotonta siikafileetä
2 rkl
merisuolaa
2 tl
sokeria
3 tl
roseepippuria
5 rkl
tuoretta tilliä

Graavisiika – ohje:

  1. Nypi siikafileistä tarvittaessa ruodot.
  2. Ripottele kalan pinnalle tasaisesti suolaa, sokeria, kevyesti morttelissa rouhittuja roseepippureita ja tillinoksia.
  3. Kääri fileet kelmuun ja anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.
  4. Leikkaa fileet viipaleiksi ja koristele graavisiika tillillä ja roseepippureilla.
  5. Tarjoa uusien perunoiden ja mehevän saaristolaisleivän kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt