Maku

Graavisiika – helppo ja hyvä kalaherkku kruunataan täydelliseksi roseepippurilla

24 h 10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
24 h
Graavisiika maistuu varhaisperunoiden tai saaristolaisleivän kaverina. Tuoreesta kalasta itse graavattu siika on kaikessa yksinkertaisuudessaan parasta!
GL
MA
MU
4.8
0
Julkaistu 1.8.2018


Reseptin ainekset (10 annosta)

Graavisiika

  • 500 gruodotonta siikafileetä
  • 2 rklmerisuolaa
  • 2 tlsokeria
  • 3 tlroseepippuria
  • 5 rkltuoretta tilliä
Tulosta

Graavisiika – ohje:

  1. Nypi siikafileistä tarvittaessa ruodot.
  2. Ripottele kalan pinnalle tasaisesti suolaa, sokeria, kevyesti morttelissa rouhittuja roseepippureita ja tillinoksia.
  3. Kääri fileet kelmuun ja anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.
  4. Leikkaa fileet viipaleiksi ja koristele graavisiika tillillä ja roseepippureilla.

Kommentoi »