


Graavisiika – helppo ja hyvä kalaherkku kruunataan täydelliseksi roseepippurilla
24 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 24 h 0 min
Graavisiika maistuu varhaisperunoiden tai saaristolaisleivän kaverina. Tuoreesta kalasta itse graavattu siika on kaikessa yksinkertaisuudessaan parasta!
Reseptin ainekset
10 annosta
Graavisiika
500 g
ruodotonta siikafileetä
2 rkl
merisuolaa
2 tl
sokeria
3 tl
roseepippuria
5 rkl
tuoretta tilliä
Graavisiika – ohje:
- Nypi siikafileistä tarvittaessa ruodot.
- Ripottele kalan pinnalle tasaisesti suolaa, sokeria, kevyesti morttelissa rouhittuja roseepippureita ja tillinoksia.
- Kääri fileet kelmuun ja anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään.
- Leikkaa fileet viipaleiksi ja koristele graavisiika tillillä ja roseepippureilla.
- Tarjoa uusien perunoiden ja mehevän saaristolaisleivän kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat