Kotivinkki

Graavilohitartar leipäsiivujen välissä

5 h 50 min
0
0

Perinteinen graavilohi saa raikkautta limetistä ja uuden ilmeen, kun tarjoilet sen graavilohitartarina ruohosipuli-limettiöljyllä siveltyjen leipäsiivujen välissä.
Tulosta
Kuvat Nico Backström

Ainekset (10 annosta)

  • 500 gmerilohifileetä
  • 1limetin kuori raastettuna
  • 1 ½ rklkarkeaa merisuolaa
  • 1 rklsokeria
  • 1 tlmustapippuria myllystä

Lisäksi

  • 1 rklvastapuristettua limetinmehua
  • 2 rklruohosipulia hienonnettuna
  • 1Maalahden limppu tai saaristolaisleipä

Ruohosipuli-limettiöljy

  • 2 rklvastapuristettua limetinmehua
  • ½ ruukkuaruohosipulia hienonnettuna

Tee näin

5 h 50 min
{
AKTIIVINEN50 min
PASSIIVINEN5 h
MITÄ PIDIT?
0