Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Gluteeniton kääretorttu vadelmatäytteellä

35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min

Gluteeniton kääretorttu hurmaa kaikki! Pehmeä, ilmava pohja kätkee sisäänsä raikkaan vadelmaisen täytteen, jossa on sopivasti makeutta ja marjaisaa kirpeyttä.

Reseptin ainekset
10 annosta
5
kananmunaa
1,5 dl
sokeria
2 dl
perunajauhoja
2 tl
vaniljasokeria
1 tl
leivinjauhetta
Täyte
2 dl
kermaa
2 prk
mascarponea
1 dl
vadelmahilloa
1 dl
tuoreita vadelmia
Lisäksi
sokeria tarpeen mukaan

Gluteeniton kääretorttu – ohje:

  1. Sekoita sokeri ja huoneenlämpöiset munat paksuksi vaahdoksi. Käytä tähän aikaa ainakin 5 minuuttia.
  2. Sekoita muut kuiva-aineet keskenään ja lisää ne taikinaan mahdollisimman vähän sekoittaen.
  3. Kaada seos leivinpaperille pellin päälle. Paista pohjaa 200 asteessa noin 8 minuuttia ja kumoa se toiselle sokeroidulle leivinpaperille.
  4. Vatkaa kerma ja muussaa tuoreet vadelmat. Sekoita täytteen ainekset keskenään, lisää tarvittaessa sokeria.
  5. Levitä seos jäähtyneelle pohjalle. Kääri rullaksi leivinpaperin avulla, purista leivinpaperista päät hyvin kiinni ja laita kääretorttu jääkaappiin esimerkiksi leikkuulaudan päällä. Anna vetäytyä pari tuntia tai seuraavaan päivään.
  6. Ota kääretorttu huoneenlämpöön ja leikkaa se viipaleiksi.

Vinkki!

Tee gluteenittomasta kääretortusta leivoksia pursottamalle palojen päälle kermavaahtoa tai tee kakku pursottamalla kermavaahtoraitoja poikittain kääretortun päälle, koristele mansikoilla ja vadelmilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt