4,1(29)
Gluteeniton lanttulaatikko soseesta – valmista perinnelaatikko hieman helpommin ja ilman korppujauhoja
gluteeniton
kasvis
1 h 55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 1 h 30 min
Gluteeniton lanttulaatikko syntyy myös soseesta ja ilman korppujauhoja. Tarjoa gluteeniton lanttulaatikko joulupöydässä lisäkkeenä muiden joululaatikoiden seurana.
Julkaistu 10.10.2018
Maku
Reseptin ainekset 15 annosta
Gluteeniton lanttulaatikko soseesta
1 kglanttusurvosta
1 tlsuolaa
½ dlsiirappia
2munaa
2 dlruokakermaa
½ tlvalkopippuria
3 rklvoita
Pinnalle
2 rklvoita
2 rklsiirappia

Gluteeniton lanttulaatikko soseesta – ohje:

  1. Pyöräytä kaikki lanttulaatikon aineet leikkuuterällä varustetussa monitoimikoneen kulhossa sileäksi. Kaada seos voideltuun uunivuokaan.
  2. Vedä jääkaappikylmästä voista juustohöylällä muutama lastu laatikon pinnalle ja valuta siirappiraidat päälle.
  3. Paista gluteenitonta lanttulaatikkoa 150–175 asteessa 60–90 minuuttia. Tarjoile.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen lanttulaatikon ohje!

1 kommentti