


Gluteeniton lanttulaatikko soseesta – valmista perinnelaatikko hieman helpommin ja ilman korppujauhoja
1 h 55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 1 h 30 min
Gluteeniton lanttulaatikko syntyy myös soseesta ja ilman korppujauhoja. Tarjoa gluteeniton lanttulaatikko joulupöydässä lisäkkeenä muiden joululaatikoiden seurana.
Reseptin ainekset
15 annosta
Gluteeniton lanttulaatikko soseesta
1 kg
lanttusurvosta
1 tl
suolaa
½ dl
siirappia
2
munaa
2 dl
ruokakermaa
½ tl
valkopippuria
3 rkl
voita
Pinnalle
2 rkl
voita
2 rkl
siirappia
Gluteeniton lanttulaatikko soseesta – ohje:
- Pyöräytä kaikki lanttulaatikon aineet leikkuuterällä varustetussa monitoimikoneen kulhossa sileäksi. Kaada seos voideltuun uunivuokaan.
- Vedä jääkaappikylmästä voista juustohöylällä muutama lastu laatikon pinnalle ja valuta siirappiraidat päälle.
- Paista gluteenitonta lanttulaatikkoa 150–175 asteessa 60–90 minuuttia. Tarjoile.
Vinkki!
Kurkkaa myös perinteisen lanttulaatikon ohje!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat