Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Gluteeniton lanttulaatikko soseesta – valmista perinnelaatikko hieman helpommin ja ilman korppujauhoja

1 h 55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 1 h 30 min

Gluteeniton lanttulaatikko syntyy myös soseesta ja ilman korppujauhoja. Tarjoa gluteeniton lanttulaatikko joulupöydässä lisäkkeenä muiden joululaatikoiden seurana.

10.10.2018
Reseptin ainekset
15 annosta
Gluteeniton lanttulaatikko soseesta
1 kg
lanttusurvosta
1 tl
suolaa
½ dl
siirappia
2
munaa
2 dl
ruokakermaa
½ tl
valkopippuria
3 rkl
voita
Pinnalle
2 rkl
voita
2 rkl
siirappia

Gluteeniton lanttulaatikko soseesta – ohje:

  1. Pyöräytä kaikki lanttulaatikon aineet leikkuuterällä varustetussa monitoimikoneen kulhossa sileäksi. Kaada seos voideltuun uunivuokaan.
  2. Vedä jääkaappikylmästä voista juustohöylällä muutama lastu laatikon pinnalle ja valuta siirappiraidat päälle.
  3. Paista gluteenitonta lanttulaatikkoa 150–175 asteessa 60–90 minuuttia. Tarjoile.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen lanttulaatikon ohje!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt