Maku

Gluteeniton lanttulaatikko soseesta

1 h 55 min
3.9
1

Gluteeniton lanttulaatikko soseesta

GL
1
3.9
Gluteeniton lanttulaatikko syntyy valmiista soseesta, ilman korppujauhoja. Tarjoa gluteeniton lanttulaatikko joulupöydässä lisäkkeenä.
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Martti Leppä
Tulosta
Mainos

Ainekset (15 annosta)

  • 1000 glanttusurvosta
  • 1 tlsuolaa
  • 1/2 dlsiirappia
  • 2 kplmunaa
  • 2 dlruokakermaa
  • 1/2 tlvalkopippuria
  • 3 rklvoita

Pinnalle

  • 2 rklvoita
  • 2 rklsiirappia

Tee näin

1 h 55 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN1 h 30 min

Helppo ja gluteeniton lanttulaatikko soseesta valmistuu näin:

Pyöräytä kaikki lanttulaatikon aineet leikkuuterällä varustetussa monitoimikoneen kulhossa sileäksi. Kaada seos voideltuun uunivuokaan.

Vedä jääkaappikylmästä voista juustohöylällä muutama lastu laatikon pinnalle ja valuta siirappiraidat päälle.

Paista lanttulaatikkoa 150–175 asteessa 60–90 minuuttia.

Tarjoa lanttulaatikko jouluruokien lisäkkeenä.

MITÄ PIDIT?
3.9
Katso myös nämä