Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lanttulaatikko tekee joulun – ota talteen klassikkoresepti, jolla onnistut varmasti

2 h 10 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 40 min

Lanttulaatikko on joulupöydän klassikko, joka valmistetaan soseutetuista lantuista, kermasta, kananmunista ja siirapista. Aaltoileva kuviointi tekee pinnasta kauniin. Suosittelemme!

12.11.2018
Reseptin ainekset
6 annosta
Lanttulaatikko
1 kg
lanttua
2 dl
kuohukermaa
2
munaa
½ dl
siirappia
1 tl
suolaa
½ tl
valkopippuria
¼ tl
neilikkaa
1 dl
korppujauhoja
2 rkl
voita

Lanttulaatikko – ohje:

  1. Kuori ja kuutioi lantut. Keitä ne pehmeiksi vähässä vedessä. Kaada vesi pois ja soseuta lanttupalat.
  2. Lisää lanttusoseeseen kerma, munat, siirappi, mausteet ja kolmasosa korppujauheesta.
  3. Kumoa seos voideltuihin uunivuokiin ja kuvioi laatikoiden pinnat ruokalusikan kärjellä aaltomaisesti.
  4. Ripottele lanttulaatikon päälle loput korppujauheet sekä voinokareet.
  5. Paista lanttulaatikkoa 200 asteessa noin tunnin ajan.
  6. Tarjoa lanttulaatikko jouluruokien lisäkkeenä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt