Maku

Gluteeniton granola valmistuu superhelposti paistinpannulla

10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
Gluteeniton granola paahtuu rapeaksi kätevästi paistinpannulla ja ilman uunia. Herkku on valmiina nautittavaksi jo viidessä minuutissa!
GL
LA
MA
MU
VE
5
0
Julkaistu 29.12.2017


Reseptin ainekset (4 annosta)

Gluteeniton granola

  • 1 dlpähkinä-siemensekoitusta rouhittuna (gluteenitonta)
  • 2 dlkaurahiutaleita (gluteenittomia)
  • ½ dlrusinoita
  • 2 rklfariinisokeria
  • 1 tlkanelia
  • 2 rkloliivi- tai rypsiöljyä

Tarjoiluun

  • 1 lkaurajogurttia
  • ½ lmansikoita, mustikoita ja herukoita
Tulosta

Gluteeniton granola valmistuu näin:

  1. Rouhi suuret pähkinät kevyesti.
  2. Mittaa pannulle kaikki granolan ainekset ja paahda pari minuuttia koko ajan sekoitellen.
  3. Vähennä lieden lämpöä ja jatka granolan paistamista vielä pari minuuttia.
  4. Tarjoa gluteeniton granola kaurajogurtin ja tuoreiden marjojen kanssa.

Vinkki!

Kokoa kuivat aineet valmiiksi lasipurkkiin, niin voit paahtaa aina sopivan määrän granolaa kerralla.

Kommentoi »