Maku

Gluteeniton granola valmistuu superhelposti paistinpannulla

10 min
GL
LA
MA
MU
VE
0
0

Gluteeniton granola paahtuu rapeaksi kätevästi paistinpannulla ja ilman uunia. Herkku on valmiina nautittavaksi jo viidessä minuutissa!
Tulosta
Teksti Jasmin Raitakari
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 annosta)

Gluteeniton granola

  • 1 dlpähkinä-siemensekoitusta rouhittuna (gluteenitonta)
  • 2 dlkaurahiutaleita (gluteenittomia)
  • ½ dlrusinoita
  • 2 rklfariinisokeria
  • 1 tlkanelia
  • 2 rkloliivi- tai rypsiöljyä

Tarjoiluun

  • 1 lkaurajogurttia
  • ½ lmansikoita, mustikoita ja herukoita

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Gluteeniton granola valmistuu näin:

  1. Rouhi suuret pähkinät kevyesti.
  2. Mittaa pannulle kaikki granolan ainekset ja paahda pari minuuttia koko ajan sekoitellen.
  3. Vähennä lieden lämpöä ja jatka granolan paistamista vielä pari minuuttia.
  4. Tarjoa gluteeniton granola kaurajogurtin ja tuoreiden marjojen kanssa.

Vinkki!

Kokoa kuivat aineet valmiiksi lasipurkkiin, niin voit paahtaa aina sopivan määrän granolaa kerralla.

MITÄ PIDIT?
0