


Gluteeniton granola valmistuu superhelposti paistinpannulla
10 min
Gluteeniton granola paahtuu rapeaksi kätevästi paistinpannulla ja ilman uunia. Herkku on valmiina nautittavaksi jo viidessä minuutissa!
Reseptin ainekset
4 annosta
Gluteeniton granola
1 dl
pähkinä-siemensekoitusta rouhittuna (gluteenitonta)
2 dl
kaurahiutaleita (gluteenittomia)
½ dl
rusinoita
2 rkl
fariinisokeria
1 tl
kanelia
2 rkl
oliivi- tai rypsiöljyä
Tarjoiluun
1 l
kaurajogurttia
½ l
mansikoita, mustikoita ja herukoita
Gluteeniton granola valmistuu näin:
- Rouhi suuret pähkinät kevyesti.
- Mittaa pannulle kaikki granolan ainekset ja paahda pari minuuttia koko ajan sekoitellen.
- Vähennä lieden lämpöä ja jatka granolan paistamista vielä pari minuuttia.
- Tarjoa gluteeniton granola kaurajogurtin ja tuoreiden marjojen kanssa.
Vinkki!
Kokoa kuivat aineet valmiiksi lasipurkkiin, niin voit paahtaa aina sopivan määrän granolaa kerralla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat