Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Glögipäärynät päättävät jouluaterian raikkaasti – tarjoile marinoidut päärynät appelsiinivaahdon kanssa

30 min

Glögipäärynät saavat kauniin värin punaviiniglögissä marinoimalla. Halutessasi voit käyttää alkoholitonta punaista glögiä. Tarjoile raikkaana lisukkeena appelsiininkuorella maustettua vaahtoa.

7.11.2024
Reseptin ainekset
6 annosta
6
kiinteää päärynää
8 dl
punaviiniglögiä
Appelsiinivaahto
2 dl
vispikermaa
3 rkl
tomusokeria
2 tl
raastettua appelsiininkuorta

Glögipäärynät – ohje:

  1. Kuori päärynät. Leikkaa pohjasta viipale, niin päärynä pysyy pystyssä.
  2. Laita päärynät kapeaan kattilaan ja kaada päälle glögi. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä päärynöitä kannen alla, kunnes ne ovat napakan pehmeitä, noin 15 minuuttia.
  3. Anna jäähtyä keitinliemessä. Valuta päärynät kuiviksi.
  4. Vatkaa kerma vaahdoksi. Mausta tomusokerilla ja appelsiininkuorella.
  5. Tarjoile glögipäärynät vaahdon kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt