Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Furikake maustaa japanilaiset ruoat – kokeile kanan, lihan tai sushin päälle ripoteltuna ja koukutu makuun

15 min

Furikake on japanilainen mausteseos, joka sopii mausteeksi muun muassa erilaisiin sushiruokiin. Voit ripotella sitä ruoan päälle tai vaikka maustaa sillä sushiriisin. Merileväarkeista, seesaminsiemenistä ja suolasta koostuva mauste valmistuu muutamalla tehosekoittimen surautuksella.

28.4.2020
Reseptin ainekset
1 dl
2
nori-merileväarkkia
½ dl
kuorittuja seesaminsiemeniä
½ dl
mustia seesaminsiemeniä
1 tl
merisuolahiutaleita

Furikake – ohje:

  1. Hienonna leväarkit tehosekoittimen leikkurissa.
  2. Paahda kuoritut seesaminsiemenet kevyesti kuivalla pannulla.
  3. Sekoita seesaminsiemenet ja suola levämurun joukkoon.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt