Kotivinkki

Flammkuchen

45 min
4.71
1

Trendikäs flammkuchen tehdään hiivattomasta vehnätaikinasta. Pane liekkileivän päälle pekonia, ohuita sipulirenkaita ja chiliä.
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Sanna Peurakoski

Ainekset (2 kpl)

  • 4 dlvehnäjauhoja
  • 2 rklöljyä
  • ¼ tlsuolaa
  • 1 ¾ dlvettä
  • 150 granskankermaa
  • 150 gsmetanaa
  • ¼ tlsuolaa
  • ¼ tlmustapippuria
  • 2 rklruohosipulia hienonnettuna
  • 1 pktpekonia suikaloituna (170 g)
  • 3sipulia renkaiksi viipaloituna
  • ¼–½punainen chilipalko hienonnettuna

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN15 min
MITÄ PIDIT?
4.71