Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Flammkuchen

45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min

Trendikäs flammkuchen tehdään hiivattomasta vehnätaikinasta. Pane liekkileivän päälle pekonia, ohuita sipulirenkaita ja chiliä.

11.1.2016
Reseptin ainekset
2 kpl
Flammkuchen
4 dl
vehnäjauhoja
2 rkl
öljyä
¼ tl
suolaa
1 ¾ dl
vettä
150 g
ranskankermaa
150 g
smetanaa
¼ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
2 rkl
ruohosipulia hienonnettuna
1 pkt
pekonia suikaloituna (170 g)
3
sipulia renkaiksi viipaloituna
¼–½
punainen chilipalko hienonnettuna

Flammkuchen – ohje:

  1. Mittaa kulhoon jauhot, öljy, suola ja vesi. Sekoita ja vaivaa, kunnes taikina on kimmoisaa ja irtoaa käsistä. Kauli taikina soikeaksi levyksi jauhotetulla pöydällä. Nosta leivinpaperin päälle.
  2. Lämmitä uunipeltiä 250-asteisessa uunissa sillä välin, kun valmistat täytteen.
  3. Sekoita ranskankermaan smetana ja mausteet. Levitä seos taikinan päälle. Paista pekonisuikaleet kuumalla pannulla rapeiksi. Siirrä syrjään. Pyyhi pannu ja kuullota sipulirenkaat läpikuultaviksi. Levitä pekonit ja sipulirenkaat ranskankerma-smetanaseoksen päälle.
  4. Vedä flammkuchen lämmitetylle pellille. Kypsennä uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia, tai kunnes reunat ovat saaneet kunnolla väriä.
  5. Ripottele flammkuchenin päälle hienonnettua chiliä ja ruohosipulia.

Vinkki!

Jos omistat pizzakiven, paista flammkuchen sen päällä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt