


Fetapannukakku – suolaisessa pannarissa ihastuttavat kurpitsa ja omena sekä häivähdys chiliä
1 h 0 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 40 min
Fetapannukakku on suolainen sadonkorjuuajan pannari, jossa maistuvat kurpitsa ja omena. Pientä potkua antaa chili. Koko komeus viimeistellään fetajuustolla ja kurpitsansiemenillä.
Reseptin ainekset
8 annosta
Fetapannukakun taikina
8 dl
täysmaitoa
6
munaa
3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
1/2 tl
maustepippuria (rouhittuna)
Fetapannukakun täyte
400 g
myskikurpitsaa
2
omenaa
2
sipulia
1
chilipalko
2 rkl
rypsiöljyä
1/2 tl
sormisuolaa
1/2 tl
mustapippuria
200 g
fetajuustoa
1 dl
kurpitsansiemeniä
1 rku
lehtipersiljaa
Fetapannukakku – ohje:
- Vatkaa maidon joukkoon munat ja jauhot. Mausta taikina suolalla ja pippurilla. Anna taikinan turvota 10 min. Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 225-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
- Halkaise myskikurpitsa ja kuori puolikkaat. Leikkaa kurpitsat ohuiksi veneiksi. Leikkaa omenat lohkoiksi ja hienonna sipulit sekä chili. Paista kurpitsan paloja hetki paistinpannulla öljyssä. Lisää sitten joukkoon sipuli, omena ja chili. Jatka paistamista kunnes kurpitsa on hieman pehmentynyt. Mausta suolalla ja pippurilla.
- Kaada esipaistetun pannukakun päälle pannun sisältö ja levitä tasaisesti kaikkialle. Paista vielä noin 25 minuuttia, kunnes pannukakku on kauniin ruskea ja kypsä.
- Murustele pannukakun pinnalle fetaa ja ripottele kurpitsansiemeniä. Viimeistele fetapannukakku hienonnetulla persiljalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat