


Fazerina-kääretorttu – suosikkisuklaasta tuttu makumaailma hurmaa kaikki Fazerinan ystävät
38 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 8 min
Fazerina-kääretorttu saa tutun appelsiinisen makunsa Fazerina-suklaasta ja raastetusta appelsiinin kuoresta. Lohkaise kunnon pala ja nauti pehmeän suklaisesta tortusta!
Reseptin ainekset
10 annosta
Pohja
4
munaa
1½ dl
sokeria
1 dl
perunajauhoja
½ dl
kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta
Paperille
2–3 rkl
sokeria
1 tl
luomuappelsiinin kuorta raastettuna
Täyte
1 levy (121 g)
Fazerina-suklaata
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
2 dl
kuohukermaa
1 rkl
sokeria
Pinnalle
1 levy (121 g)
Fazerina-suklaata
2 tl
luomuappelsiinin kuorisuikaleita
Fazerina-kääretorttu – ohje:
- Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet ja siivilöi seos taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
- Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 225 asteessa noin 8 minuuttia.
- Ripottele leivinpaperille sokeria ja appelsiinin kuoriraastetta. Kumoa kääretorttupohja leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.
- Sulata suklaa mikrossa 30 sekuntia kerrallaan, sekoita välillä. Sekoita tuorejuusto suklaasulaan. Vaahdota kerma. Sekoita vaahto ja sokeri suklaaseokseen.
- Pese appelsiini ja raasta kuori. Lisää teelusikallinen kuoriraastetta täytteeseen, jätä loppu koristeluun.
- Levitä täyte kääretorttupohjan päälle ja kääri rullalle.
- Paloittele reilu puolet suklaalevystä pieneen kulhoon ja sulata suklaa mikrossa. Rouhi loput suklaat.
- Valuta suklaasula raidoiksi kääretortun pinnalle ja ripottele suklaarouhe päälle. Viimeistele appelsiininkuoriraasteella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat