Maku

Fazerina-kääretorttu – suosikkisuklaasta tuttu makumaailma hurmaa kaikki Fazerinan ystävät

38 min
{
Aktiivinen30 min
Passiivinen8 min
Fazerina-kääretorttu saa tutun appelsiinisen makunsa Fazerina-suklaasta ja raastetusta appelsiinin kuoresta. Lohkaise kunnon pala ja nauti pehmeän suklaisesta tortusta!
GL
3.75
1
Kuvat Johanna Myllymäki


Ainekset (10 annosta)

Pohja

  • 4munaa
  • 1½ dlsokeria
  • 1 dlperunajauhoja
  • ½ dlkaakaojauhetta
  • 1 tlleivinjauhetta

Paperille

  • 2–3 rklsokeria
  • 1 tlluomuappelsiinin kuorta raastettuna

Täyte

  • 1 levy (121 g)Fazerina-suklaata
  • 200 gmaustamatonta tuorejuustoa
  • 2 dlkuohukermaa
  • 1 rklsokeria

Pinnalle

  • 1 levy (121 g)Fazerina-suklaata
  • 2 tlluomuappelsiinin kuorisuikaleita
Tulosta

Fazerina-kääretorttu leivotaan näin:

  1. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet ja siivilöi seos taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
  2. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 225 asteessa noin 8 minuuttia.
  3. Ripottele leivinpaperille sokeria ja appelsiinin kuoriraastetta.Kumoa kääretorttupohja leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.
  4. Sulata suklaa mikrossa 30 sekuntia kerrallaan, sekoita välillä. Sekoita tuorejuusto suklaasulaan. Vaahdota kerma. Sekoita vaahto ja sokeri suklaaseokseen.
  5. Pese appelsiini ja raasta kuori. Lisää teelusikallinen kuoriraastetta täytteeseen, jätä loppu koristeluun.
  6. Levitä täyte kääretorttupohjan päälle ja kääri rullalle.
  7. Paloittele reilu puolet suklaalevystä pieneen kulhoon ja sulata suklaa mikrossa. Rouhi loput suklaat.
  8. Valuta suklaasula raidoiksi kääretortun pinnalle ja ripottele suklaarouhe päälle. Viimeistele appelsiininkuoriraasteella.
MITÄ PIDIT?
3.75
1 kommentti