Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Fazerina-kääretorttu – suosikkisuklaasta tuttu makumaailma hurmaa kaikki Fazerinan ystävät

38 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 8 min

Fazerina-kääretorttu saa tutun appelsiinisen makunsa Fazerina-suklaasta ja raastetusta appelsiinin kuoresta. Lohkaise kunnon pala ja nauti pehmeän suklaisesta tortusta!

13.2.2020
Reseptin ainekset
10 annosta
Pohja
4
munaa
1½ dl
sokeria
1 dl
perunajauhoja
½ dl
kaakaojauhetta
1 tl
leivinjauhetta
Paperille
2–3 rkl
sokeria
1 tl
luomuappelsiinin kuorta raastettuna
Täyte
1 levy (121 g)
Fazerina-suklaata
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
2 dl
kuohukermaa
1 rkl
sokeria
Pinnalle
1 levy (121 g)
Fazerina-suklaata
2 tl
luomuappelsiinin kuorisuikaleita

Fazerina-kääretorttu – ohje:

  1. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet ja siivilöi seos taikinaan. Sekoita tasaiseksi.
  2. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 225 asteessa noin 8 minuuttia.
  3. Ripottele leivinpaperille sokeria ja appelsiinin kuoriraastetta. Kumoa kääretorttupohja leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.
  4. Sulata suklaa mikrossa 30 sekuntia kerrallaan, sekoita välillä. Sekoita tuorejuusto suklaasulaan. Vaahdota kerma. Sekoita vaahto ja sokeri suklaaseokseen.
  5. Pese appelsiini ja raasta kuori. Lisää teelusikallinen kuoriraastetta täytteeseen, jätä loppu koristeluun.
  6. Levitä täyte kääretorttupohjan päälle ja kääri rullalle.
  7. Paloittele reilu puolet suklaalevystä pieneen kulhoon ja sulata suklaa mikrossa. Rouhi loput suklaat.
  8. Valuta suklaasula raidoiksi kääretortun pinnalle ja ripottele suklaarouhe päälle. Viimeistele appelsiininkuoriraasteella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt