Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Fariinikaritsa

4 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 4 h 0 min

Suolaisenmakea fariinilammas maistuu kaikille! Fariinisokerinen mausteseos antaa lihalle upean maun ja matala kypsennyslämpötila saa aikaan mehevän paistin. Kokeilisitko tänä pääsiäisenä fariinilammasta?

30.3.2008
Reseptin ainekset
10 annosta
1 kpl
lampaanpaistia (noin 2 1/2 kg)
2 rkl
minttuhyytelöä
Mausteseos
6 rkl
kuivattua sipulia
1/2 dl
fariinisokeria
1/2 dl
tuoretta rosmariinia
1 1/2 rkl
sormisuolaa
1 1/2 tl
mustapippuria

Ota lampaan- tai karitsanpaisti (noin 2,5 kg) huoneenlämpöön pari tuntia ennen paistamista.

Sulata minttuhyytelö mikrossa ja sivele se kauttaaltaan paistin pintaan, jotta mausteseos tarttuu hyvin paistiin.

Sekoita mausteseoksen ainekset ja taputtele paistille.

Työnnä paistimittari lampaan paksuimpaan kohtaan. Varo ettei mittarin kärki kosketa luuta.

Paista 100-asteisessa uunissa, kunnes karitsan sisälämpötila on 65 astetta.

Nosta fariinikaritsapaisti uunista ja peitä foliolla vartiksi.

Irrota mittari ja leikkaa karitsanpaisti viipaleiksi.

Tarjoa fariinikaritsan kanssa herkullista kastiketta: katso helppo kastike lampaalle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt