


Eton Mess -kakku
5 min
Marjoja, marenkia ja kermavaahtoa - näistä syntyy kesän paras jälkiruoka. Tämä kakku on näyttävä ja siitä riittää usealle kesävieraalle.
Reseptin ainekset
6 annosta
2 dl
kuohukermaa
100 g
marenkeja
125 g
mustikoita
125 g
karhunvatukoita
125 g
vadelmia
250 g
mansikoita
sitruunamelissaa
tomusokeria
Vatkaa kerma kiinteäksi vaahdoksi
Puhdista marjat ja pilko isoimmat hieman pienemmiksi
Kokoa kakku isolle lautaselle laittamalla kermavaahtoa, marenkia ja marjoja vuorotellen kerroksiksi.
Koristele kakku sitruunamelissan lehdillä ja tomusokerilla.
Tarjoile välittömästi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat