Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Täytettä herkkupurkkiin

Daim-keksit – ihanan sitkeät ja suloisen suklaiset pikkuleivät ovat kahvipöydän kestosuosikki

33 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 13 min

Tykkäätkö Daim-suklaasta? Sitten ihastut myös herkullisiin ja helppoihin Daim-kekseihin. Nam!

24.10.2024
Reseptin ainekset
24 kpl
2 (à 56 g)
Daim-patukkaa
100 g
voita tai leivontamargariinia
1 dl
sokeria
2 rkl
vaaleaa siirappia
2⅓ dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
vaniljasokeria

Daim-keksit – ohje:

  1. Rouhi suklaapatukat veitsellä. Vatkaa voi, sokeri ja siirappi sähkövatkaimella vaahdoksi.
  2. Lisää vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja Daim-palat. Sekoita taikinaksi.
  3. Jaa taikina kahteen yhtä suureen osaan. Muotoile palat kahdeksi pellin pituiseksi (noin 38 cm) ja noin 3 sentin levyiseksi pötköksi.
  4. Paista tankoja 200 asteessa uunin keskitasolla 12–13 minuuttia.
  5. Anna jäähtyä 5 minuuttia ja leikkaa sitten kumpikin tanko 12 vinoviipaleeksi. Anna pikkuleipien jäähtyä kokonaan. Säilytä tiiviissä rasiassa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt