


Täytettä herkkupurkkiin
Daim-keksit – ihanan sitkeät ja suloisen suklaiset pikkuleivät ovat kahvipöydän kestosuosikki
33 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 13 min
Tykkäätkö Daim-suklaasta? Sitten ihastut myös herkullisiin ja helppoihin Daim-kekseihin. Nam!
Reseptin ainekset
24 kpl
2 (à 56 g)
Daim-patukkaa
100 g
voita tai leivontamargariinia
1 dl
sokeria
2 rkl
vaaleaa siirappia
2⅓ dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
vaniljasokeria
Daim-keksit – ohje:
- Rouhi suklaapatukat veitsellä. Vatkaa voi, sokeri ja siirappi sähkövatkaimella vaahdoksi.
- Lisää vehnäjauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri ja Daim-palat. Sekoita taikinaksi.
- Jaa taikina kahteen yhtä suureen osaan. Muotoile palat kahdeksi pellin pituiseksi (noin 38 cm) ja noin 3 sentin levyiseksi pötköksi.
- Paista tankoja 200 asteessa uunin keskitasolla 12–13 minuuttia.
- Anna jäähtyä 5 minuuttia ja leikkaa sitten kumpikin tanko 12 vinoviipaleeksi. Anna pikkuleipien jäähtyä kokonaan. Säilytä tiiviissä rasiassa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat