Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Currylla ja soijakastikkeella maustettu kaalilaatikko

1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min

Kaalilaatikko saa mukavaa twistiä, kun mukaan lisätään aasialaisia vaikutteita. Tällä reseptillä teet kaalilaatikon, jossa maistuvat curry ja soijakastike!

19.11.2006
Reseptin ainekset
2 annosta
400 g
keräkaalia
50 g
sipulia
1 rkl
rypsiöljyä
100 g
sika-nautajauhelihaa
1/4 dl
rusinoita
1 rkl
soijakastiketta
1 rkl
siirappia
1/2 kpl
kasvisliemikuutiota
1 tl
currya
1/2 tl
mustapippuria
1/2 dl
vettä
1/2 rkl
vehnäjauhoja
Lisäksi
2 rkl
smetanaa
4 rkl
puolukoita
  1. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja suikaloi sipuli. Kuumenna öljy suurehkossa kattilassa ja ruskista siinä jauheliha ja sipulit.
  2. Lisää kaali, kääntele ja anna hautua, kunnes kaali on pehmennyt.
  3. Lisää rusinat, soijakastike, siirappi, murennettu liemikuutio, curry sekä ripaus mustapippuria.
  4. Kumoa seos voideltuun uunivuokaan. Sekoita keskenään vehnäjauhot ja vesi ja valuta seos kaalilaatikon päälle.
  5. Kypsennä kaalilaatikkoa 175-asteiseessa uunissa vähintään tunti. Mitä kauemmin kaalilaatikko saa hautua, sitä maukkaampaa se on.

Vinkit!

  • Kaalilaatikko on parhaimmillaan seuraavana päivänä valmistuksesta.
  • Ota talteen myös suosituin kaalilaatikko-ohjeemme!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt