Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Aamuista ihanin

Croissantvuoka – täyteläinen hollandaisekastike, lohi ja parsa tekevät lämpimästä aamiaisherkusta vastustamattoman

1 h 0 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 45 min

Croissantvuoka syntyy, kun ladot tuoreet tankoparsat ja savulohen voisarvien ja hollandaisekastikkeen kanssa uunivuokaan. Nosta aamiaisherkku uunista suoraan tarjolle.

7.5.2025
Reseptin ainekset
4 annosta
1 nippu (500 g)
vihreää parsaa
1 prk (300 g)
hollandaisekastiketta
2
munaa
2 tl
vahvaa sinappia
¼ tl
mustapippuria
2 rkl
timjamia hienonnettuna
4
isoa croissantia
1 pkt (150 g)
kylmäsavulohta
1 dl
juustoraastetta

Croissantvuoka lohella − ohje:

  1. Poista parsojen varresta kuiva tyviosa ja halkaise paksuimmat parsat pitkittäin kahtia.
  2. Yhdistä hollandaisekastike, muna, sinappi, timjami ja pippuri kulhossa.
  3. Halkaise voisarvet ja laita pohjapalat uunivuokaan tasaiseksi kerrokseksi. Levitä puolet kastikkeesta päälle, laita parsat ja lohiviipaleet pinnalle. Asettele loput voisarvet täytteiden päälle ja levitä pinnalle loppu kastike ja juustoraastetta. Anna vetäytyä 15 minuuttia.
  4. Peitä vuoka foliolla. Paista 180 asteessa uunin keskitasolla ensin 20 minuuttia, poista folio ja jatka paistamista vielä noin 10 minuuttia. Tarjoa croissantvuoka kuumana.

Vinkki!

Lohen tilalle vuokaan sopivat myös kinkkuviipaleet.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt