


Chocolate bark toffeella ja sormisuolahippusilla – näin teet suklaisen joulukaarnan Amerikan malliin
1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h 0 min
Chocolate bark eli suklaakaarna on amerikkalaista alkuperää oleva hauskannäköinen suklaalevy. Tässä kaarnassa on toffeepaloja, pretzeleitä ja aavistus sormisuolaa, mutta mikään ei estä lastaamasta levyille muutakin ihanaa, kuten suklaahippuja, strösseliä tai vaikka lakritsia.
Reseptin ainekset
Noin 8 palaa
200 g
tummaa suklaata
100 g
valkosuklaata
Päälle
100 g
toffeekarkkeja
½ tl
sormisuolaa
muutama pieni pretzel
Chocolate bark – ohje:
- Vuoraa suorakaidevuoka (pituus noin 25 cm) leivinpaperilla.
- Sulata suklaat omissa vesihauteissaan. Kaada ensin tumma suklaa ja päälle valkosuklaa. Tee cocktailtikulla kuvioita suklaan pintaan.
- Ripottele päälle karkkipalat ja suola. Lisää halutessasi päälle pretzeleitä tai suolatikkuja. Peitä kelmulla ja nosta viileään noin tunniksi.
- Murra tai leikkaa veitsellä jähmettyneestä chocolate bark -levystä sopivankokoisia paloja.
Vinkki!
Chocolate barkin valmistukseen voit ottaa lapsetkin mukaan ja päästää mielikuvituksen koristelussa valloilleen.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat