Chocolate bark toffeella ja sormisuolahippusilla – näin teet suklaisen joulukaarnan Amerikan malliin

1 h 15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
1 h
Chocolate bark eli suklaakaarna on amerikkalaista alkuperää oleva hauskannäköinen suklaalevy. Tässä kaarnassa on toffeepaloja, pretzeleitä ja aavistus sormisuolaa, mutta mikään ei estä lastaamasta levyille muutakin ihanaa, kuten suklaahippuja, strösseliä tai vaikka lakritsia.
KA
MU
0
1
Julkaistu: 18.11.2020


Ainekset (Noin 8 palaa)

  • 200 gtummaa suklaata
  • 100 gvalkosuklaata

Päälle

  • 100 gtoffeekarkkeja
  • ½ tlsormisuolaa
  • muutama pieni pretzel
Tulosta

Chocolate bark valmistuu näin:

  1. Vuoraa suorakaidevuoka (pituus noin 25 cm) leivinpaperilla.
  2. Sulata suklaat omissa vesihauteissaan. Kaada ensin tumma suklaa ja päälle valkosuklaa. Tee cocktailtikulla kuvioita suklaan pintaan.
  3. Ripottele päälle karkkipalat ja suola. Lisää halutessasi päälle pretzeleitä tai suolatikkuja. Peitä kelmulla ja nosta viileään noin tunniksi.
  4. Murra tai leikkaa veitsellä jähmettyneestä chocolate bark -levystä sopivankokoisia paloja.

Vinkki!

Chocolate barkin valmistukseen voit ottaa lapsetkin mukaan ja päästää mielikuvituksen koristelussa valloilleen.

1 kommentti