0(0)
Chocolate bark toffeella ja sormisuolahippusilla – näin teet suklaisen joulukaarnan Amerikan malliin
Kasvis
Munaton
1 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 1 h
Chocolate bark eli suklaakaarna on amerikkalaista alkuperää oleva hauskannäköinen suklaalevy. Tässä kaarnassa on toffeepaloja, pretzeleitä ja aavistus sormisuolaa, mutta mikään ei estä lastaamasta levyille muutakin ihanaa, kuten suklaahippuja, strösseliä tai vaikka lakritsia.
18.11.2020
 |
Meillä kotona
Reseptin ainekset
Noin 8 palaa
200 gtummaa suklaata
100 gvalkosuklaata
Päälle
100 gtoffeekarkkeja
½ tlsormisuolaa
muutama pieni pretzel

Chocolate bark – ohje:

  1. Vuoraa suorakaidevuoka (pituus noin 25 cm) leivinpaperilla.
  2. Sulata suklaat omissa vesihauteissaan. Kaada ensin tumma suklaa ja päälle valkosuklaa. Tee cocktailtikulla kuvioita suklaan pintaan.
  3. Ripottele päälle karkkipalat ja suola. Lisää halutessasi päälle pretzeleitä tai suolatikkuja. Peitä kelmulla ja nosta viileään noin tunniksi.
  4. Murra tai leikkaa veitsellä jähmettyneestä chocolate bark -levystä sopivankokoisia paloja.

Vinkki!

Chocolate barkin valmistukseen voit ottaa lapsetkin mukaan ja päästää mielikuvituksen koristelussa valloilleen.

1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.