Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Cheddar-kauraskonssit

45 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 15 min

Cheddar-kauraskonssit ovat ainoa viikonloppuaamun kiireellisesti toimitettava asia: skonssit ovat nimittäin parhaimmillaan uunilämpiminä.

13.11.2014
Reseptin ainekset
8 kpl
50 g
voita
100 g
cheddarjuustoa (kovaa)
3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 dl
kaurahiutaleita
1/4 tl
suolaa
1 1/2 dl
kevytmaitoa

Cheddar-kauraskonssit – ohje:

  1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Leikkaa voi kuutioiksi ja raasta cheddar.
  2. Sekoita kulhossa vehnäjauhot ja leivinjauhe. Nypi voi ja jauhot sekaisin. Sekoita joukkoon kaurahiutaleet, kolme neljäsosaa cheddarista ja ripaus suolaa.
  3. Lisää joukkoon maito ja kokoa taikina palloksi.
  4. Kauli taikina noin 2 cm:n paksuiseksi levyksi jauhotetun pöydän päällä. Leikkaa leivosmuotilla tai esim. juomalasilla taikinasta 8 ympyränmuotoista skonssia. Älä väännä muottia leikatessasi, sillä se voi johtaa epätasaiseen kohoamiseen.
  5. Ripottele skonssien päälle loppu juustoraaste.
  6. Paista juustoskonssit uunissa kullanruskeiksi, 12–15 minuuttia.
  7. Tarjoile cheddar-kauraskonssit uunilämpiminä voin kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt