Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Burgeripelti on koko perheen hauska herkku! Nopeasti paistuva piirakka taltuttaa kovemmankin luokan hampparihimon

30 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 min

Kekseliään burgeripellin pohjana toimivat hampurilaissämpylät. Peltipiirakka saa täytteekseen muun muassa naudanjauhelihaa, cheddarjuustoraastetta, suolakurkkuja ja herkullisen kermaviilipohjaisen kastikkeen.

23.4.2021
Reseptin ainekset
6 annosta
1 ps
rukiisia burgerisämpylöitä (Vaasan)
500 g
naudanjauhelihaa
½ dl
tomaattipyreetä
½ dl
bbq-kastiketta (esim. Santa Maria)
½ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
150 g
cheddarjuustoraastetta
Lisäksi
1
punasipulia
½ kerää
jäävuorisalaattia
250 g
kirsikkatomaatteja
1 dl
maustekurkkuviipaleita
hampurilaiskastiketta (linkki reseptiin burgeripellin valmistusohjeessa)

Burgeripelti valmistuu näin:

  1. Laita sämpylät vieri viereen leivinpaperin päälle pellille leikkuupinta ylöspäin.
  2. Ruskista jauheliha. Lisää tomaattipyree, bbq-kastike, mustapippuri ja suola. Sekoita hampurilaiskastikkeen ainekset kulhossa. Katso hampurilaiskastikkeen ohje täältä.
  3. Levitä jauhelihaseos sämpylöiden päälle tasaisesti. Ripottele juustoraaste pinnalle.
  4. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.
  5. Kuori ja suikaloi punasipuli. Suikaloi salaatti ja puolita tomaatit. Viimeistele burgeripelti kasviksilla ja kastikkeella.

Vinkki!

Vaihda jauheliha halutessasi kasvisjauhikseen.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt