


Broileri-kasvislasagne
Broileri-kasvislasagne – ohje:
Kuumenna lasagnen öljy pannulla. Lisää broilerisuikaleet ja sipulit. Paista, kunnes broileri on saanut väriä ja sipuli pehmennyt. Lisää vihannekset ja kuumenna. Mausta täyte suolalla ja pippurilla.
Valmista kastike. Sulata rasva kattilassa ja kiehauta siinä jauhot. Lisää maito vähitellen ja vatkaa samalla kastike tasaiseksi. Mausta kastike pestolla sekä suolalla ja pippurilla maun mukaan.
Kokoa lasagne mieluiten suorakaiteen muotoiseen, 2 litran vuokaan. Levitä vuoan pohjalle hieman kastiketta ja levitä päälle kolme lasagnelevyä. Lisää levyille puolet broileri-kasvistäytteestä ja levitä 1/3 kastikkeesta päälle. Lisää toinen samanlainen kerros. Lado sen päälle loput kolme lasagnelevyä. Levitä loppu kastikkeesta päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Kypsennä broileri-kasvislasagnea 200 asteessa noin 30 minuuttia (tarkista lasagnelevypakkauksesta tarkempi kypsymisaika). Peitä lasagnevuoka tarvittaessa leivinpaperilla tai alumiinifoliolla, ettei pinta tummu liikaa.
Tarjoa broileri-kasvislasagne salaatin kanssa.
Vinkki!
Käytä broilerin asemesta marinoitua kalkkunaa tai jauhelihaa.