Kotivinkki

Bostonkakku joulupöytään

2 h 10 min
4
0

Pähkinät, rusinat ja sokerikuorrute kruunaavat joulubostonkakun.
Tulosta
Kuvat Riikka Kantinkoski

Ainekset (6–8 palaa)

  • 2 ½ dlmaitoa tai vettä
  • ½ pkthiivaa (25 g)
  • 1kananmuna
  • 1 tlsuolaa
  • 1 dlsokeria
  • ½ rklkardemummaa
  • 7–8 dlvehnäjauhoja (450–500 g)
  • 100 gmargariinia
  • 1kananmuna voiteluun

Täyte

  • 2 rklvoita
  • 100 grusinoita
  • 100 gpähkinäsekoitusta
  • 2 rklfariinisokeria
  • 2 tlkanelia

Päälle

  • 2 rklrusinoita ja pähkinäsekoitusta
  • sokerikuorrutetta

Tee näin

2 h 10 min
{
AKTIIVINEN50 min
PASSIIVINEN1 h 20 min
MITÄ PIDIT?
4