Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Nopea birria-ramen yhdistää meksikolaiset ja japanilaiset maut kutkuttavasti samaan soppakulhoon!

30 min

Birria-ramenissa maistuvat meksikolaisittain maustettu jauheliha ja japanilainen klassikkokeitto. Pikaversiossa jauheliha korvaa pitkään haudutetun nyhtölihan. Keiton juju ovat raikkaat ja värikkäät höysteet!

29.8.2023
Reseptin ainekset
4 annosta
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
400 g
naudanjauhelihaa
1 tl
oreganoa
1 tl
juustokuminaa
1 tl
(savu)paprikajauhetta
1 tl
chilijauhetta
1 tl
suolaa
⅓ tl
kanelia
400 g
tomaattimurskaa
5 dl
vettä
2 rkl
lihafondia
200 g
ramen-nuudeleita
Lisäksi
kiinankaalia
2
keitettyä munaa
1
punainen tai vihreä chili
4
retiisiä
1
punasipuli (tuore tai pikkelöity)
½ rku
korianteria tai lehtipersiljaa
1
lime

Birria-ramen – ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan kattilassa. Lisää sipulit ja anna niiden kuullottua. Lisää mausteet ja sekoita. Kaada tomaattimurska, vesi ja fondi kattilaan.
  3. Keitä kannen alla 10 minuuttia.
  4. Upota nuudelit liemeen kypsymään tai keitä ne erikseen vedessä pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Suikaloi kaali. Viipaloi chili, retiisi ja punasipuli. Kuori kananmunat ja lohko lime.
  6. Jaa keitto annoskulhoihin.
  7. Asettele pinnalle kaalia, retiisejä, chiliä, punasipulia ja munanpuolikkaat.
  8. Viimeistele birria-ramen korianterilla ja limelohkoilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt