


Bircher-mysli
24 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 24 h 0 min
Sveitsiläisen lääkärin kehittämä bircher-mysli on oikeastaan tuorepuuroa, joka tekeytyy yön aikana jääkaapissa. Tarjoa se kylmänä esimerkiksi tuoreiden hedelmien, saksanpähkinöiden, vaahterasiirapin tai hunajan kanssa.
Reseptin ainekset
2 annosta
2 dl
erilaisia puurohiutaleita
2 dl
omenatäysmehua
2 rkl
rouhittuja pähkinöitä, manteleita tai siemeniä
2 rkl
silputtuja kuivattuja hedelmiä tai rusinoita
1 dl
maustamatonta jogurttia
1. Sekoita hiutaleet, omenamehu, pähkinärouhe ja kuivatut hedelmät tai rusinat kulhossa. Peitä kulho tuorekelmulla ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli.
2. Jos kulhossa on aamulla vielä nestettä, valuta se varovasti pois ja sekoita joukkoon jogurtti. Tarjoa bircher-mysli mieluisten lisäkkeiden kanssa.
Suosittelemme myös tätä
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat