Kotivinkki

Bircher-mysli

24 h 10 min
0
0

Bircher-mysli

Sveitsiläisen lääkärin kehittämä bircher-mysli on oikeastaan tuorepuuroa, joka tekeytyy yön aikana jääkaapissa. Tarjoa se kylmänä esimerkiksi tuoreiden hedelmien, saksanpähkinöiden, vaahterasiirapin tai hunajan kanssa.
Teksti Marita Suontausta
Kuvat Ulrika Ekblom
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 2 dlerilaisia puurohiutaleita
  • 2 dlomenatäysmehua
  • 2 rklrouhittuja pähkinöitä, manteleita tai siemeniä
  • 2 rklsilputtuja kuivattuja hedelmiä tai rusinoita
  • 1 dlmaustamatonta jogurttia

Tee näin

24 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN24 h

1. Sekoita hiutaleet, omenamehu, pähkinärouhe ja kuivatut hedelmät tai rusinat kulhossa. Peitä kulho tuorekelmulla ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli.

2. Jos kulhossa on aamulla vielä nestettä, valuta se varovasti pois ja sekoita joukkoon jogurtti. Tarjoa bircher-mysli mieluisten lisäkkeiden kanssa.

Suosittelemme myös tätä

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä