Bircher-mysli
24 h 10 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
24 h Sveitsiläisen lääkärin kehittämä bircher-mysli on oikeastaan tuorepuuroa, joka tekeytyy yön aikana jääkaapissa. Tarjoa se kylmänä esimerkiksi tuoreiden hedelmien, saksanpähkinöiden, vaahterasiirapin tai hunajan kanssa.
4.1
Kuvat
Julkaistu 12.7.2016

Bircher-mysli
Reseptin ainekset (2 annosta)
- 2 dlerilaisia puurohiutaleita
- 2 dlomenatäysmehua
- 2 rklrouhittuja pähkinöitä, manteleita tai siemeniä
- 2 rklsilputtuja kuivattuja hedelmiä tai rusinoita
- 1 dlmaustamatonta jogurttia
1. Sekoita hiutaleet, omenamehu, pähkinärouhe ja kuivatut hedelmät tai rusinat kulhossa. Peitä kulho tuorekelmulla ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli.
2. Jos kulhossa on aamulla vielä nestettä, valuta se varovasti pois ja sekoita joukkoon jogurtti. Tarjoa bircher-mysli mieluisten lisäkkeiden kanssa.