Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Bataattihummus

1 h 0 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 45 min

Herkullinen bataattihummus sopii lisukkeeksi, dippikastikkeeksi tai esimerkiksi tortillojen ja suolaisten piirakoiden täytteeksi. Savustettu paprika on tämän koukuttavan hyvän hummuksen juju. Testaa sinäkin!

3.6.2016
Reseptin ainekset
10 annosta
2 kpl
bataattia (tai yksi iso)
290 g
kikherneitä (säilyke)
1-2 kpl
valkosipulinkynttä
2 rkl
limettimehua
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
seesamitahnaa eli tahinia
1 tl
savupaprikajauhetta (esim. Santa Maria)
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Koristeluun
savupaprikajauhetta
lehtipersiljaa

Bataattihummus – ohje:

  1. Pese bataatit. Mittaa kattilaan vettä ja keitä bataatit kypsiksi, koosta riippuen 20–30 minuuttia.
  2. Kuori jäähtyneet bataatit. Nosta bataatit leikkuuterällä varustettuun monitoimikoneen kulhoon.
  3. Lisää valutetut kikherneet ja kaikki loput ainekset.
  4. Käynnistä kone ja anna sen käydä, kunnes hummus on tasaista.
  5. Koristele hummus lehtipersiljalla ja ripauksella savupaprikaa.
  6. Säilytä bataattihummus jääkaapissa.

Vinkki!

Jos kaipaat bataattihummukseen lisää potkua, kokeile savupaprikan tilalla savuchili- eli chipotlemaustetta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt