Banaanisushi – kuorruta banskuviipaleet granolalla ja dippaa vaahterasiirappiin sushin tapaan

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Banaanisushi on helppojen jälkkäriherkkujen hitti. Kuorruta banskut maapähkinävoilla, sivele päälle rapeaa granolaa ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi. Sitten vaan puikot kouraan ja maistelemaan!
0
0


Ainekset (4 annosta)

Banaanisushi

  • 1 dlgranolaa
  • 1 dlmaapähkinävoita
  • 4banaania

Tarjoiluun

  • 4 rklvaahterasiirappia
Tulosta

Banaanisushi valmistuu näin:

  1. Rouhi granola hienommaksi kaulimella tai perunasurvimella. Kaada lautaselle. Lusikoi toiselle lautaselle maapähkinävoi.
  2. Kuori banaanit. Rullaile ne ensin maapähkinävoissa ja sitten granolassa.
  3. Dippaa banaanisusheja vaahterasiirappiin.

Vinkki!

Huomioi, että banaanisushit tummuvat helposti, joten ne kannattaa napsia heti.

MITÄ PIDIT?
0
Kommentoi »