


Banaanisushi – kuorruta banskuviipaleet granolalla ja dippaa vaahterasiirappiin sushin tapaan
15 min
Banaanisushi on helppojen jälkkäriherkkujen hitti. Kuorruta banskut maapähkinävoilla, sivele päälle rapeaa granolaa ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi. Sitten vaan puikot kouraan ja maistelemaan!
Reseptin ainekset
4 annosta
Banaanisushi
1 dl
granolaa
1 dl
maapähkinävoita
4
banaania
Tarjoiluun
4 rkl
vaahterasiirappia
Banaanisushi valmistuu näin:
- Rouhi granola hienommaksi kaulimella tai perunasurvimella. Kaada lautaselle. Lusikoi toiselle lautaselle maapähkinävoi.
- Kuori banaanit. Rullaile ne ensin maapähkinävoissa ja sitten granolassa.
- Dippaa banaanisusheja vaahterasiirappiin.
Vinkki!
Huomioi, että banaanisushit tummuvat helposti, joten ne kannattaa napsia heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat