Banaanisushi – kuorruta banskuviipaleet granolalla ja dippaa vaahterasiirappiin sushin tapaan
15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
Banaanisushi on helppojen jälkkäriherkkujen hitti. Kuorruta banskut maapähkinävoilla, sivele päälle rapeaa granolaa ja leikkaa sopiviksi suupaloiksi. Sitten vaan puikot kouraan ja maistelemaan!
0
Teksti
Julkaistu: 5.2.2020

Banaanisushi – kuorruta banskuviipaleet granolalla ja dippaa vaahterasiirappiin sushin tapaan
Ainekset (4 annosta)
Banaanisushi
- 1 dlgranolaa
- 1 dlmaapähkinävoita
- 4banaania
Tarjoiluun
- 4 rklvaahterasiirappia
Banaanisushi valmistuu näin:
- Rouhi granola hienommaksi kaulimella tai perunasurvimella. Kaada lautaselle. Lusikoi toiselle lautaselle maapähkinävoi.
- Kuori banaanit. Rullaile ne ensin maapähkinävoissa ja sitten granolassa.
- Dippaa banaanisusheja vaahterasiirappiin.
Vinkki!
Huomioi, että banaanisushit tummuvat helposti, joten ne kannattaa napsia heti.
Katso myös
MITÄ PIDIT?
0