Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Banaani-suklaamuffinssit

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min

Helpot muffinssit valmistuvat sekoitettavasta taikinasta. Banaani ja suklaa saavat helpot muffinssit maistumaan meheviltä ja herkullisilta. Suosittelemme!

11.9.2013
Reseptin ainekset
15 kpl
Taikina
2 dl
fariinisokeria
1 dl
rypsiöljyä
2 kpl
munaa
1 dl
maustamatonta jogurttia (rasvaa 2,5 %)
2 kpl
banaania (kypsää)
4 dl
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
1 tl
kanelia
100 g
suklaata
Kuorrutus
200 g
vaniljarahkaa (tai sitruuna)
200 g
tuorejuustoa (maustamatonta)
1 rkl
tomusokeria
2 rkl
koristerakeita

Helpot muffinssit valmistuvat näin:

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Sekoita fariinisokeri, öljy, munat ja jogurtti puuhaarukalla kulhossa. Kuori banaanit, muussaa ne haarukalla lautasella ja lisää joukkoon.

Yhdistä toisessa kulhossa jauhot, leivinjauhe ja kaneli. Lisää ne munaseokseen ja sekoita nopeasti.

Rouhi suklaa veitsellä leikkuulaudalla. Kääntele suklaarouhe taikinaan. Älä sekoita enää voimakkaasti, jotta taikina ei sitkisty.

Jaa muffinssivuoat muffinssi- tai uunipellille. Annostele taikina kahdella lusikalla vuokiin.

Paista banaani-suklaamuffinsseja uunin keskitasolla 15–20 minuuttia, kunnes ne saavat kauniin värin ja vaikuttavat kypsiltä. Anna muffinssien jäähtyä ennen kuorruttamista.

Yhdistä kulhossa rahka, tuorejuusto ja tomusokeri. Levitä tai pursota kuorrutus jäähtyneille suklaa-banaanimuffinsseille.

Koristele helpot muffinssit nonparelleilla tai strösseleillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt