


Lampaankyljykset – balsamicossa marinoidut herkkupalat tuovat ruokapöytään juhlan tuntua
2 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 2 h 0 min
Lampaankyljykset saavat upean makunsa balsamicomarinadista. Näyttävät ja herkulliset lampaankyljykset ovat juhlaruokaa parhaimmillaan. Kurkkaan resepti!
Reseptin ainekset
6 annosta
1200 g
lampaankyljyksiä
1 tl
suolaa
1 rkl
oliiviöljyä
Marinadi
4 rkl
balsamiviinietikkaa
1 kpl
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
1 rkl
tuoretta timjamia
1/2 tl
mustapippuria
Lampaankyljykset valmistuvat näin:
- Pane lampaankyljykset muovipussiin. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada seos kyljysten päälle. Sulje pussi ja ravista.
- Säilytä pussia jääkaapissa 2–4 tuntia. Kääntele pussia silloin tällöin.
- Pyyhi kyljykset kuiviksi. Ripottele lampaankyljyksille suolaa.
- Paista kyljyksiä oliiviöljyssä kuumalla paistinpannulla noin 2–3 minuuttia per puoli.
- Tarjoa lampaankyljykset sinappikastikkeen ja ruusukaali-papupaistoksen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat