Balsamicossa marinoidut lampaankyljykset

2 h 20 min
3.6
1

Balsamicossa marinoidut lampaankyljykset

GL
LA
MA
MU
1
3.6
Lampaankyljykset saavat upean makunsa balsamicomarinadista. Balsamicossa marinoidut lampaankyljykset ovat näyttäviä, helppoja ja herkullisia!
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Petri Mulari
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 1200 glampaankyljyksiä
  • 1 tlsuolaa
  • 1 rkloliiviöljyä

Marinadi

  • 4 rklbalsamiviinietikkaa
  • 1 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
  • 1 rkltuoretta timjamia
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

2 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN2 h

Pane kyljykset muovipussiin. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada seos kyljysten päälle. Sulje pussi ja ravista.

Säilytä pussia jääkaapissa 2–4 tuntia. Kääntele pussia silloin tällöin.

Pyyhi kyljykset kuiviksi. Ripottele kyljyksille suolaa.

Paista kyljyksiä oliiviöljyssä kuumalla paistinpannulla noin 2–3 minuuttia per puoli.

Tarjoa kyljyksiä sinappikastikkeen, appelsiini-ohrasalaatin ja ruusukaali-papupaistoksen kanssa.

MITÄ PIDIT?
3.6
Katso myös nämä