Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lampaankyljykset – balsamicossa marinoidut herkkupalat tuovat ruokapöytään juhlan tuntua

2 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 2 h 0 min

Lampaankyljykset saavat upean makunsa balsamicomarinadista. Näyttävät ja herkulliset lampaankyljykset ovat juhlaruokaa parhaimmillaan. Kurkkaan resepti!

9.10.2010
Reseptin ainekset
6 annosta
1200 g
lampaankyljyksiä
1 tl
suolaa
1 rkl
oliiviöljyä
Marinadi
4 rkl
balsamiviinietikkaa
1 kpl
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
1 rkl
tuoretta timjamia
1/2 tl
mustapippuria

Lampaankyljykset valmistuvat näin:

  1. Pane lampaankyljykset muovipussiin. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada seos kyljysten päälle. Sulje pussi ja ravista.
  2. Säilytä pussia jääkaapissa 2–4 tuntia. Kääntele pussia silloin tällöin.
  3. Pyyhi kyljykset kuiviksi. Ripottele lampaankyljyksille suolaa.
  4. Paista kyljyksiä oliiviöljyssä kuumalla paistinpannulla noin 2–3 minuuttia per puoli.
  5. Tarjoa lampaankyljykset sinappikastikkeen ja ruusukaali-papupaistoksen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt