Lampaankyljykset – balsamicossa marinoidut herkkupalat tuovat ruokapöytään juhlan tuntua
2 h 20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
2 h Lampaankyljykset saavat upean makunsa balsamicomarinadista. Näyttävät ja herkulliset lampaankyljykset ovat juhlaruokaa parhaimmillaan. Kurkkaan resepti!
GL
LA
MA
MU
3.5
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 9.10.2010

Lampaankyljykset – balsamicossa marinoidut herkkupalat tuovat ruokapöytään juhlan tuntua
Reseptin ainekset (6 annosta)
- 1200 glampaankyljyksiä
- 1 tlsuolaa
- 1 rkloliiviöljyä
Marinadi
- 4 rklbalsamiviinietikkaa
- 1 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
- 1 rkltuoretta timjamia
- 1/2 tlmustapippuria
Lampaankyljykset valmistuvat näin:
- Pane lampaankyljykset muovipussiin. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada seos kyljysten päälle. Sulje pussi ja ravista.
- Säilytä pussia jääkaapissa 2–4 tuntia. Kääntele pussia silloin tällöin.
- Pyyhi kyljykset kuiviksi. Ripottele lampaankyljyksille suolaa.
- Paista kyljyksiä oliiviöljyssä kuumalla paistinpannulla noin 2–3 minuuttia per puoli.
- Tarjoa lampaankyljykset sinappikastikkeen ja ruusukaali-papupaistoksen kanssa.

Lampaanlapa foliossa Bovikin luomutilan tapaan
Maku

Karitsan paahtopaistit bistrotyyliin – paista lihat grillissä ja tarjoile maistuvien lisukkeiden kera!
Maku

Karitsan paahtopaisti – juhlapöydän mehevä klassikko
Maku

Lampaan sisäfilee on luksuspikaruokaa parhaimmillaan
Maku

Lampaanpaisti – suosikkiresepti, joka takaa paistin mehevyyden ja herkullisen maun
Maku

Pääsiäisen lammaspaisti – parhaat vinkit herkullisen paistin valmistamiseen

Lammasruoat – parhaat suosikkireseptit

Saslik-vartaat perinteiseen tapaan – maun ja mehevyyden salaisuus löytyy marinadista
Kotivinkki

Karitsanpaisti yrttitahnalla – mehevä makuelämys vailla vertaa
Kotivinkki

Lammaskarjalanpaisti – perinteinen resepti uudella tavalla
Maku