3,5(6)
Lampaankyljykset – balsamicossa marinoidut herkkupalat tuovat ruokapöytään juhlan tuntua
gluteeniton
laktoositon
maidoton
munaton
2 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 2 h
Lampaankyljykset saavat upean makunsa balsamicomarinadista. Näyttävät ja herkulliset lampaankyljykset ovat juhlaruokaa parhaimmillaan. Kurkkaan resepti!
Julkaistu 9.10.2010
Maku
Reseptin ainekset 6 annosta
1200 glampaankyljyksiä
1 tlsuolaa
1 rkloliiviöljyä
Marinadi
4 rklbalsamiviinietikkaa
1 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
1 rkltuoretta timjamia
1/2 tlmustapippuria

Lampaankyljykset valmistuvat näin:

  1. Pane lampaankyljykset muovipussiin. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada seos kyljysten päälle. Sulje pussi ja ravista.
  2. Säilytä pussia jääkaapissa 2–4 tuntia. Kääntele pussia silloin tällöin.
  3. Pyyhi kyljykset kuiviksi. Ripottele lampaankyljyksille suolaa.
  4. Paista kyljyksiä oliiviöljyssä kuumalla paistinpannulla noin 2–3 minuuttia per puoli.
  5. Tarjoa lampaankyljykset sinappikastikkeen ja ruusukaali-papupaistoksen kanssa.
1 kommentti