4,5(2)
Ruusukaali-papupaistos
Gluteeniton
Kasvis
Munaton
25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min
Ruusukaaleista ja vihreistä pavuista valmistuu maistuva lisuke esimerkiksi liharuoan kaveriksi.
9.10.2010
 |
Maku
Reseptin ainekset
6 annosta
400 gruusukaalia
250 gvihreitä papuja
1 tlsuolaa
Paistamiseen
1 rklvoita
1 rkloliiviöljyä
1/2 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria

Esikäsittele kasvikset. Poista ruusukaaleista kova kanta ja uloimmat lehdet, jos ne ovat huonoja. Halkaise kaalit kahteen osaan. Poista pavuista kannat.

Esikeitä kaaleja ja papuja kiehuvassa vedessä noin 4 minuuttia. Huuhtele ne nopeasti kylmän veden alla. Jätä ne valumaan.

Sulata voi-öljyseos kasarissa. Kypsennä kaalipaloja ja papuja käännellen pannulla noin 10 minuuttia tai kunnes ne ovat kypsiä ja saaneet väriä pintaan.

Mausta suolalla ja pippurilla.

1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.