Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Ruusukaali-papupaistos

25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min

Ruusukaaleista ja vihreistä pavuista valmistuu maistuva lisuke esimerkiksi liharuoan kaveriksi.

9.10.2010
Reseptin ainekset
6 annosta
400 g
ruusukaalia
250 g
vihreitä papuja
1 tl
suolaa
Paistamiseen
1 rkl
voita
1 rkl
oliiviöljyä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria

Esikäsittele kasvikset. Poista ruusukaaleista kova kanta ja uloimmat lehdet, jos ne ovat huonoja. Halkaise kaalit kahteen osaan. Poista pavuista kannat.

Esikeitä kaaleja ja papuja kiehuvassa vedessä noin 4 minuuttia. Huuhtele ne nopeasti kylmän veden alla. Jätä ne valumaan.

Sulata voi-öljyseos kasarissa. Kypsennä kaalipaloja ja papuja käännellen pannulla noin 10 minuuttia tai kunnes ne ovat kypsiä ja saaneet väriä pintaan.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt