Baja fish -tacot

Reseptin ainekset (4 annosta)
- 10 kplvehnätortillaa
Täyte
- 600 gvaaleaa kalaa (filee)
- 1 dlvehnäjauhoja
- 1 rklpaprikajauhetta (savustettua)
- 1 tlchilijauhetta
- 1 tljauhettua korianteria
- 1 tlsuolaa
- 2 kplmunaa
- 2 dlkorppujauhoja (panko)
Lisäksi
- Uppopaistamiseen 5 dl rypsiöljyä
- Tarjoiluun tuoretta korianteria, limettilohkoja ja sormisuolaa
Valmista kalatacot näin:
Leikkaa kalafileet pienemmiksi paloiksi (5 cm x 5 cm).
Yhdistä jauhot ja mausteet laakealla lautasella. Riko munat toiselle lautaselle. Mittaa pankojauhot kolmannelle lautaselle.
Kierittele kalafileet kauttaaltaan ensin jauho-maustesekoituksessa.
Kääntele leivitetyt kalafileet sitten munassa ja lopuksi pankossa.
Kuumenna öljy kattilassa noin 180-asteiseksi. Öljy on sopivan kuumaa, kun vaalea leipäpala ruskistuu noin minuutissa.
Laske leivitetyt kalafileet reikäkauhalla kuumaan öljyyn ja paista ne kullanruskeiksi ja rapeiksi, 2–4 palaa kerrallaan ja 2–3 minuuttia. Valuta talouspaperin päällä.
Kasaa tortilloille vastapaistettuja kalafileitä. Viimeistele kalataco-annokset Pico de Gallo -kastikkeella, tuoreella korianterilla, limetillä ja sormisuolalla.