Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Baja fish -tacot

1 h 0 min

Tässä on täydelliset kalatacot! Tuplapanerointi vehnäjauhoilla ja panko-korppujauhoilla tekee kalafileistä huikean rapeita ja pikantti tuoretomaattikastike tuo annoksiin potkua.

28.12.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
10 kpl
vehnätortillaa
Täyte
600 g
vaaleaa kalaa (filee)
1 dl
vehnäjauhoja
1 rkl
paprikajauhetta (savustettua)
1 tl
chilijauhetta
1 tl
jauhettua korianteria
1 tl
suolaa
2 kpl
munaa
2 dl
korppujauhoja (panko)
Lisäksi
Uppopaistamiseen 5 dl rypsiöljyä
Tarjoiluun tuoretta korianteria, limettilohkoja ja sormisuolaa

Valmista kalatacot näin:

Leikkaa kalafileet pienemmiksi paloiksi (5 cm x 5 cm).

Yhdistä jauhot ja mausteet laakealla lautasella. Riko munat toiselle lautaselle. Mittaa pankojauhot kolmannelle lautaselle.

Kierittele kalafileet kauttaaltaan ensin jauho-maustesekoituksessa.

Kääntele leivitetyt kalafileet sitten munassa ja lopuksi pankossa.

Kuumenna öljy kattilassa noin 180-asteiseksi. Öljy on sopivan kuumaa, kun vaalea leipäpala ruskistuu noin minuutissa.

Laske leivitetyt kalafileet reikäkauhalla kuumaan öljyyn ja paista ne kullanruskeiksi ja rapeiksi, 2–4 palaa kerrallaan ja 2–3 minuuttia. Valuta talouspaperin päällä.

Kasaa tortilloille vastapaistettuja kalafileitä. Viimeistele kalataco-annokset Pico de Gallo -kastikkeella, tuoreella korianterilla, limetillä ja sormisuolalla. 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt