Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Avokado-bulgursalaatti

23 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 8 min

Ihanassa avokado-bulgursalaatissa maistuu myös marinoitu punasipuli, feta ja babypinaatti.

13.4.2016
Reseptin ainekset
2 annosta
1 ½ dl
bulguria
3 dl
vettä
1 tl
suolaa
Pikamarinoitu punasipuli
1
punasipuli
1 rkl
sokeria
½ tl
sitruunan mehu
½ dl
neitsytoliiviöljyä
½ tl
suolaa
Lisäksi
1
avokado
100–150 g
fetaa
kourallinen baby-pinaatinlehtiä

1. Valmista ensin punasipuli. Kuori sipuli ja leikkaa se ohuiksi suikaleiksi. Yhdistä sipuli, sokeri, sitruunan mehu, öljy ja suola. Anna marinoitua muiden valmistelujen ajan. Sekoita välillä. Voit tehdä sipulin valmiiksi jo edellisenä päivänä. Säilytä se silloin jääkaapissa.

2. Kiehauta vesi bulguria varten. Lisää suola ja bulgur. Nosta kansi päälle ja keitä miedolla lämmöllä noin 8 minuuttia. Anna bulgurin jäähtyä hieman.

3. Halkaise avokado, poista kivi, kuori ja kuutioi hedelmäliha. Murra feta reiluiksi paloiksi. 

4. Yhdistä lämmin bulgur ja sipuli marinadeineen. Lisää avokado, feta ja pinaatti. Sekoita kevyesti ja tarjoa avokado-bulgursalaatti heti.

Upean aterian saat, kun tarjoat avokado-bulgursalaatin hernehummuksen ja voissa paistetun kuhan kera.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt