Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Appelsiinivoi

15 min

Appelsiinivoi sopii täydellisesti maltaiselle limpulle, saaristolaisleivälle ja skonsseille.

7.6.2017
Reseptin ainekset
10 annosta
150 g
voita
2 tl
luomuappelsiinin kuorta (hienoksi raastettuna)
1 rkl
tuoretta rosmariinia (tai timjamia)
1/4 tl
sormisuolaa

Appelsiinivoi – ohje:

  1. Anna voin pehmetä huoneenlämmössä. Vatkaa se sähkövatkaimella kuohkeaksi.
  2. Lisää voihin appelsiininkuoriraaste. Mausta yrtillä ja suolalla.
  3. Tarjoa saman tien tai siirrä kannellisessa rasiassa jääkaappiin odottamaan.
  4. Tarjoa appelsiinivoi pehmenneenä, jolloin maku korostuu ja voi levittyy paremmin. Nauti esimerkiksi mehevän saaristolaisleivän kanssa!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt