Maku

Appelsiinivoi

15 min
0
0

Appelsiinivoi

GL
MU
0
0
Appelsiinivoi sopii täydellisesti maltaiselle limpulle, saaristolaisleivälle ja skonsseille.
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

  • 150 gvoita
  • 2 tlluomuappelsiinin kuorta (hienoksi raastettuna)
  • 1 rkltuoretta rosmariinia (tai timjamia)
  • 1/4 tlsormisuolaa

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Anna voin pehmetä huoneenlämmössä. Vatkaa se sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää voihin appelsiininkuoriraaste. Mausta yrtillä ja suolalla.

Tarjoa saman tien tai siirrä kannellisessa rasiassa jääkaappiin odottamaan.

Tarjoa pehmenneenä, jolloin maku korostuu ja voi levittyy paremmin.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä