Maku

Appelsiinivoi

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Appelsiinivoi sopii täydellisesti maltaiselle limpulle, saaristolaisleivälle ja skonsseille.
GL
MU
0
0
Julkaistu: 7.6.2017


Ainekset (10 annosta)

  • 150 gvoita
  • 2 tlluomuappelsiinin kuorta (hienoksi raastettuna)
  • 1 rkltuoretta rosmariinia (tai timjamia)
  • 1/4 tlsormisuolaa
Tulosta

Anna voin pehmetä huoneenlämmössä. Vatkaa se sähkövatkaimella kuohkeaksi.

Lisää voihin appelsiininkuoriraaste. Mausta yrtillä ja suolalla.

Tarjoa saman tien tai siirrä kannellisessa rasiassa jääkaappiin odottamaan.

Tarjoa pehmenneenä, jolloin maku korostuu ja voi levittyy paremmin.

Kommentoi »