


Appelsiinivoi
15 min
Appelsiinivoi sopii täydellisesti maltaiselle limpulle, saaristolaisleivälle ja skonsseille.
Reseptin ainekset
10 annosta
150 g
voita
2 tl
luomuappelsiinin kuorta (hienoksi raastettuna)
1 rkl
tuoretta rosmariinia (tai timjamia)
1/4 tl
sormisuolaa
Appelsiinivoi – ohje:
- Anna voin pehmetä huoneenlämmössä. Vatkaa se sähkövatkaimella kuohkeaksi.
- Lisää voihin appelsiininkuoriraaste. Mausta yrtillä ja suolalla.
- Tarjoa saman tien tai siirrä kannellisessa rasiassa jääkaappiin odottamaan.
- Tarjoa appelsiinivoi pehmenneenä, jolloin maku korostuu ja voi levittyy paremmin. Nauti esimerkiksi mehevän saaristolaisleivän kanssa!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat