Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Appelsiininen karpalohilloke

Kiehauta karpalohilloke ja mausta se ihanasti appelsiinilla. Tarjoile hilloketta vaikkapa kanan, kalkkunan tai possun kanssa.

30.11.2016
Reseptin ainekset
6 annosta
300 g
karpaloita
1/2 dl
vettä
1 dl
sokeria
1 kpl
appelsiini (luomu)

Laita kattilaan karpalot (tuoreet tai pakaste), vesi ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi.

Pese appelsiini ja raasta kuoresta ohuita suikaleita. Käytä noin 1/2 appelsiini kuori. Lisää kuoriraaste kattilaan. 

Anna hillokkeen porista hiljalleen 25 minuuttia. Sekoita joukkoon kokonaisen appelsiinin mehu. Anna jäähtyä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt