Appelsiininen karpalohilloke

0
2

Appelsiininen karpalohilloke

Kiehauta karpalohilloke ja mausta se ihanasti appelsiinilla. Tarjoile hilloketta vaikkapa kanan, kalkkunan tai possun kanssa.
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 300 gkarpaloita
  • 1/2 dlvettä
  • 1 dlsokeria
  • 1 kplappelsiini (luomu)

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Laita kattilaan karpalot (tuoreet tai pakaste), vesi ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi.

Pese appelsiini ja raasta kuoresta ohuita suikaleita. Käytä noin 1/2 appelsiini kuori. Lisää kuoriraaste kattilaan. 

Anna hillokkeen porista hiljalleen 25 minuuttia. Sekoita joukkoon kokonaisen appelsiinin mehu. Anna jäähtyä.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä