Maku

Appelsiinimarinoitu ankanrinta

1 h 50 min
GL
LA
MA
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Marjo Tokkari

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gankanrintaa
  • 2 dlappelsiinitäysmehua
  • 1/4 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria

Tee näin

1 h 50 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN1 h 20 min

Pane ankanrintapalat astiaan ja kaada mehu päälle. Anna maustua huoneenlämmössä 30–60 minuuttia.

Kuivaa ankanrinnan pinta ja nosta lihat kuumaan paistinpannuun nahkapuoli alaspäin. Ruskista molemmat puolet ja nosta ankanrinnat alumiinifolioon päälle. Kääri paketiksi ja kypsennä 175 asteessa 15–18 minuutiksi. Kypsennysaika riippuu ankanrintojen koosta.

Ota paketti uunista ja anna rauhoittua ennen leikkaamista. Poista nahka ja leikkaa liha vinottain viipaleiksi. Tarjoa kookos-inkiväärikasvisten kanssa.

MITÄ PIDIT?
0