Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Appelsiinimarinoitu ankanrinta

1 h 50 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 20 min

Appelsiinimarinoitu ankanrinta on mainio tarjottava hieman juhlavampaan herkutteluun. Tarjoile appelsiinilla marinoitu ankka aasialaistyylisen kookoskastikkeen kera.

27.7.2005
Reseptin ainekset
4 annosta
Appelsiinimarinoitu ankanrinta
400 g
ankanrintaa
2 dl
appelsiinitäysmehua
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria

Appelsiinimarinoitu ankanrinta – ohje:

  1. Pane ankanrintapalat astiaan ja kaada mehu päälle. Anna maustua huoneenlämmössä 30–60 minuuttia.
  2. Kuivaa ankanrinnan pinta ja nosta lihat kuumaan paistinpannuun nahkapuoli alaspäin. Ruskista molemmat puolet ja nosta ankanrinnat alumiinifolioon päälle. Kääri paketiksi ja kypsennä 175 asteessa 15–18 minuutiksi. Kypsennysaika riippuu ankanrintojen koosta.
  3. Ota paketti uunista ja anna rauhoittua ennen leikkaamista. Poista nahka ja leikkaa liha vinottain viipaleiksi. Tarjoa kookos-inkiväärikasvisten kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt