


Appelsiinimarinoitu ankanrinta
1 h 50 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 20 min
Appelsiinimarinoitu ankanrinta on mainio tarjottava hieman juhlavampaan herkutteluun. Tarjoile appelsiinilla marinoitu ankka aasialaistyylisen kookoskastikkeen kera.
Reseptin ainekset
4 annosta
Appelsiinimarinoitu ankanrinta
400 g
ankanrintaa
2 dl
appelsiinitäysmehua
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Appelsiinimarinoitu ankanrinta – ohje:
- Pane ankanrintapalat astiaan ja kaada mehu päälle. Anna maustua huoneenlämmössä 30–60 minuuttia.
- Kuivaa ankanrinnan pinta ja nosta lihat kuumaan paistinpannuun nahkapuoli alaspäin. Ruskista molemmat puolet ja nosta ankanrinnat alumiinifolioon päälle. Kääri paketiksi ja kypsennä 175 asteessa 15–18 minuutiksi. Kypsennysaika riippuu ankanrintojen koosta.
- Ota paketti uunista ja anna rauhoittua ennen leikkaamista. Poista nahka ja leikkaa liha vinottain viipaleiksi. Tarjoa kookos-inkiväärikasvisten kanssa.
Vinkki!
Kurkkaa myös perinteisten ankanrintojen resepti!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat