


Antonin mustikkapiirakka
55 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 35 min
Reseptin ainekset
10 palaa
Pohja
2 1/2 dl
vehnäjauhoja
1 dl
sokeria
1/2 tl
leivinjauhetta
100 g
voita
1 kpl
munaa
Täyte
4 dl
mustikoita (pakaste)
3/4 dl
sokeria
1 1/2 rkl
perunajauhoja
1 tl
vaniljasokeria
Valmista pohja. Sekoita vehnäjauho, sokeri ja leivinjauhe keskenään. Puristele jauhoseoksen joukkoon pehmeä voi ja lisää lopuksi muna. Painele taikina piirakkavuokaan.
Sekoita mustikoihin sokeri, perunajauhot ja vaniljasokeri. Kaada seos pohjalle. Paista mustikkapiirakkaa 175 asteisessa uunissa noin 35 min.
Anna mustikkapiirakan jäähtyä hieman ja tarjoa sen seurana vaniljajäätelöä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat