Liuota 42-asteiseen veteen kuivahiiva, sokeri ja suola. Vatkaa taikinaan noin puolet jauhoista. Alusta joukkoon loput jauhot desilitra kerrallaan ja lisää lopuksi öljy. Vaivaa taikinaa noin 5 minuuttia, kunnes siitä muodostuu kimmoisa pallo. Kohota taikinaa liinalla peitettynä noin tunti.
Kuullota sipulit öljyssä. Lisää jauhelihat ja ruskista ne. Mausta pippureilla ja suolalla. Anna jäähtyä. Lisää keitetty riisi lihaseokseen. Tarkista maku.
Nosta taikina jauhotetulle leivinpöydälle ja vaivaa kuplat pois. Pyöritä koko taikina palloksi. Kauli pallon ylempää reunaa itsestäsi poispäin niin, että yläreunaan muodostuu noin 15 cm leveä ja 5 mm paksu kaistale.
Lisää taikinakaistaleelle noin 2 rkl jauhelihatäytettä. Käännä kaistaleen uloin reuna täytteen päälle, painele kämmenellä ilmat pois ja leikkaa täytetty piiras kulhon (ø n. 20 cm) reunan avulla irti.
Jatka samoin, kunnes kaikki taikina on käytetty. Anna täytettyjen piiraiden kohota liinalla peitettynä. Jos piirakat ”irvistävät” kohottamisen jälkeen, nipistä ne kiinni.
Kuumenna öljy kattilassa, vokissa tai friteerauskeittimessä 180-asteiseksi. (Öljy on sopivan kuumaa, kun taikinanpala ruskistuu kauniiksi noin minuutissa.) Uppopaista pari kolme lihistä kerrallaan molemmin puolin kauniin värisiksi. Valuta ja jäähdytä lihapiirakat talouspaperin päällä.
Peitä valmiit lihapiirakat leivinliinalla, niin ne pehmenevät sopiviksi ennen herkuttelua.