Ahvenanmaalainen pannukakku
40 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
25 minMaittava pannukakku Ahvenanmaalta on aivan ihana maakuntaherkku.
4.1
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 18.2.2015

Ahvenanmaalainen pannukakku
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 5 dltäysmaitoa
- 0,5 dlpuuroriisiä
- 0,5 tlsuolaa
- 1 rklsokeria
- 1 kplmuna
- 0,5 tlkardemummaa
- 0,5 dlvehnäjauhoja
- sahramia
- 0,5 dlvoisulaa
Keitä riisi maidossa 10 minuuttia. Älä anna aivan kaiken maidon haihtua pois. Anna riisin jäähtyä.
Sekoita kananmuna, suola, sokeri, kardemumma ja sahrami riisin kanssa yhteen. Lisää jauhot ja sekoita hyvin.
Kaada voidellulle uunivuualle tai valurautapannulle ja paista 225-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia. Tarkkaile pannarin väriä.