Ahvenanmaalainen pannukakku
40 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
25 minMaittava pannukakku Ahvenanmaalta on aivan ihana maakuntaherkku.
4.1
Kuvat
Julkaistu 18.2.2015

Ahvenanmaalainen pannukakku
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 5 dltäysmaitoa
- 0,5 dlpuuroriisiä
- 0,5 tlsuolaa
- 1 rklsokeria
- 1 kplmuna
- 0,5 tlkardemummaa
- 0,5 dlvehnäjauhoja
- sahramia
- 0,5 dlvoisulaa
Ahvenanmaalainen pannukakku – ohje:
- Keitä riisi maidossa 10 minuuttia. Älä anna aivan kaiken maidon haihtua pois. Anna riisin jäähtyä.
- Sekoita kananmuna, suola, sokeri, kardemumma ja sahrami riisin kanssa yhteen. Lisää jauhot ja sekoita hyvin.
- Kaada voidellulle uunivuoalle tai valurautapannulle ja paista 225-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia. Tarkkaile pannarin väriä.