Maku

Ahvenanmaalainen pannukakku

40 min
4.17
0

Maittava pannukakku Ahvenanmaalta on aivan ihana maakuntaherkku.
Tulosta
Teksti Perinneruokaa prkl
Kuvat Perinneruokaa prkl

Ainekset (4 annosta)

  • 5 dltäysmaitoa
  • 0,5 dlpuuroriisiä
  • 0,5 tlsuolaa
  • 1 rklsokeria
  • 1 kplmuna
  • 0,5 tlkardemummaa
  • 0,5 dlvehnäjauhoja
  • sahramia
  • 0,5 dlvoisulaa

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN25 min

Keitä riisi maidossa 10 minuuttia. Älä anna aivan kaiken maidon haihtua pois. Anna riisin jäähtyä.

Sekoita kananmuna, suola, sokeri, kardemumma ja sahrami riisin kanssa yhteen. Lisää jauhot ja sekoita hyvin.

Kaada voidellulle uunivuualle tai valurautapannulle ja paista 225-asteisessa uunissa 20-30 minuuttia. Tarkkaile pannarin väriä.

MITÄ PIDIT?
4.17