


Ahvenanmaalainen pannukakku
40 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 25 min
Maittava pannukakku Ahvenanmaalta on aivan ihana maakuntaherkku.
Reseptin ainekset
4 annosta
5 dl
täysmaitoa
0,5 dl
puuroriisiä
0,5 tl
suolaa
1 rkl
sokeria
1 kpl
muna
0,5 tl
kardemummaa
0,5 dl
vehnäjauhoja
sahramia
0,5 dl
voisulaa
Ahvenanmaalainen pannukakku – ohje:
- Keitä riisi maidossa 10 minuuttia. Älä anna aivan kaiken maidon haihtua pois. Anna riisin jäähtyä.
- Sekoita kananmuna, suola, sokeri, kardemumma ja sahrami riisin kanssa yhteen. Lisää jauhot ja sekoita hyvin.
- Kaada voidellulle uunivuoalle tai valurautapannulle ja paista 225-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia. Tarkkaile pannarin väriä.
Kokeile myös!
Maailman paras pannukakku on nimensä arvoinen kermainen herkku: pinnalta rapea ja maultaan lähes nekkumainen. Katso myös suosittu perinteisen pannukakun ohje.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
