Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Ahvenanmaalainen pannukakku

40 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 25 min

Maittava pannukakku Ahvenanmaalta on aivan ihana maakuntaherkku.

18.2.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
5 dl
täysmaitoa
0,5 dl
puuroriisiä
0,5 tl
suolaa
1 rkl
sokeria
1 kpl
muna
0,5 tl
kardemummaa
0,5 dl
vehnäjauhoja
sahramia
0,5 dl
voisulaa

Ahvenanmaalainen pannukakku – ohje:

  1. Keitä riisi maidossa 10 minuuttia. Älä anna aivan kaiken maidon haihtua pois. Anna riisin jäähtyä.
  2. Sekoita kananmuna, suola, sokeri, kardemumma ja sahrami riisin kanssa yhteen. Lisää jauhot ja sekoita hyvin.
  3. Kaada voidellulle uunivuoalle tai valurautapannulle ja paista 225-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia. Tarkkaile pannarin väriä.

Kokeile myös!

Maailman paras pannukakku on nimensä arvoinen kermainen herkku: pinnalta rapea ja maultaan lähes nekkumainen. Katso myös suosittu perinteisen pannukakun ohje.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt