Maku

Ahvenanmaalainen pannukakku

40 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
25 min
Maittava pannukakku Ahvenanmaalta on aivan ihana maakuntaherkku.
4.1
0
Julkaistu 18.2.2015


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 5 dltäysmaitoa
  • 0,5 dlpuuroriisiä
  • 0,5 tlsuolaa
  • 1 rklsokeria
  • 1 kplmuna
  • 0,5 tlkardemummaa
  • 0,5 dlvehnäjauhoja
  • sahramia
  • 0,5 dlvoisulaa
Tulosta

Ahvenanmaalainen pannukakku – ohje:

  1. Keitä riisi maidossa 10 minuuttia. Älä anna aivan kaiken maidon haihtua pois. Anna riisin jäähtyä.
  2. Sekoita kananmuna, suola, sokeri, kardemumma ja sahrami riisin kanssa yhteen. Lisää jauhot ja sekoita hyvin.
  3. Kaada voidellulle uunivuoalle tai valurautapannulle ja paista 225-asteisessa uunissa 20–30 minuuttia. Tarkkaile pannarin väriä.
Kommentoi »