Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Minttusuklaa-mokkapalat saavat makunsa After Eight -suklaasta – kokeile ja ihastu!

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Minttusuklaa-mokkapaloissa After eight -suklaata piilotetaan taikinaan sekä käytetään herkkupalojen koristeluun. Tumman suklaan ja mintun täydellinen yhdistelmä on vastustamaton!

30.9.2016
Reseptin ainekset
30 palaa
Minttusuklaa-mokkapalat
200 g
voita
3 ½ dl
kahvijuomaa
5 dl
vehnäjauhoja
3 dl
sokeria
4 rkl
kaakaojauhetta
3 tl
leivinjauhetta
2 tl
vaniljasokeria
3
kananmunaa
200 g
After Eight -suklaakonvehteja
Kuorrutus
75 g
voita
¾ dl
kahvijuomaa
6 dl
tomusokeria
3 rkl
kaakaojauhetta
Koristelu
After Eight -suklaakonvehteja

Minttusuklaa-mokkapalat – ohje:

  1. Mittaa kattilaan rasva ja kahvi. Kiehauta ja anna jäähtyä kädenlämpöiseksi.
  2. Mittaa kuivat aineet kulhoon siivilän kautta. Sekoita joukkoon rasvaseos.
  3. Vatkaa kananmunien rakenne rikki erillisessä kulhossa ja lisää taikinaan.
  4. Levitä taikinasta puolet leivinpaperin päälle uunipellille ja lisää 20 After Eight -suklaakonvehtia taikinan päälle. Kaada loput taikinasta palojen päälle. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
  5. Valmista kuorrute kiehauttamalla kattilassa rasva ja kahvi. Yhdistä tomusokeri ja kaakaojauhe keskenään. Siivilöi seos kattilaan ja sekoita kuorrute tasaiseksi.
  6. Levitä kuorrute jäähtyneen mokkapalalevyn päälle. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi. Koristele mokkapalat After Eight -suklaakonvehdeilla.

Vinkki!

Etsitkö perinteistä ohjetta? Kurkkaa siinä tapauksessa tämä mokkapalojen ohje.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt