4,3(31)
Minttusuklaa-mokkapalat saavat makunsa After Eight -suklaasta – kokeile ja ihastu!
Kasvis
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Minttusuklaa-mokkapaloissa After eight -suklaata piilotetaan taikinaan sekä käytetään herkkupalojen koristeluun. Tumman suklaan ja mintun täydellinen yhdistelmä on vastustamaton!
Julkaistu 30.9.2016
Maku
Reseptin ainekset
30 palaa
Minttusuklaa-mokkapalat
200 gvoita
3 1/2 dlkahvijuomaa
5 dlvehnäjauhoja
3 dlsokeria
4 rklkaakaojauhetta
3 tlleivinjauhetta
2 tlvaniljasokeria
3 kplkananmunaa
200 gAfter Eight -suklaakonvehteja
Kuorrutus
75 gvoita
3/4 dlkahvijuomaa
6 dltomusokeria
3 rklkaakaojauhetta
Koristelu
After Eight -suklaakonvehteja

Minttusuklaa-mokkapalat valmistuvat näin:

  1. Mittaa kattilaan rasva ja kahvi. Kiehauta ja anna jäähtyä kädenlämpöiseksi.
  2. Mittaa kuivat aineet kulhoon siivilän kautta. Sekoita joukkoon rasvaseos.
  3. Vatkaa kananmunien rakenne rikki erillisessä kulhossa ja lisää taikinaan.
  4. Levitä taikinasta puolet leivinpaperin päälle uunipellille ja lisää 20 After Eight -suklaakonvehtia taikinan päälle. Kaada loput taikinasta palojen päälle. Paista 200 asteessa noin 15 minuutia. Anna jäähtyä.
  5. Valmista kuorrute kiehauttamalla kattilassa rasva ja kahvi. Yhdistä tomusokeri ja kaakaojauhe keskenään. Siivilöi seos kattilaan ja sekoita kuorrute tasaiseksi.
  6. Levitä kuorrute jäähtyneen mokkapalalevyn päälle. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi. Koristele mokkapalat After Eight -suklaakonvehdeilla.

Vinkki!

Etsitkö perinteistä ohjetta? Kurkkaa siinä tapauksessa tämä mokkapalojen resepti.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.