After Eight -mokkapalat

50 min
4.6
0

After Eight -mokkapalat

Näiden mokkapalojen pohjassa maistuu After Eight -suklaakonvehdit. Ne piilotetaan taikinaan ennen paistamista, mikä saa aikaan miellyttävän mintun maun.
Teksti Perinneruokaa prkl
Kuvat Perinneruokaa prkl
Tulosta
Mainos

Ainekset (30 palaa)

  • 200 gvoita
  • 3 1/2 dlkahvijuomaa
  • 5 dlvehnäjauhoja
  • 3 dlsokeria
  • 4 rklkaakaojauhetta
  • 3 tlleivinjauhetta
  • 2 tlvaniljasokeria
  • 3 kplkananmunaa
  • 200 gAfter Eight -suklaakonvehteja

kuorrutus

  • 75 gvoita
  • 3/4 dlkahvijuomaa
  • 6 dltomusokeria
  • 3 rklkaakaojauhetta

koristeluun

  • After Eight -suklaakonvehteja

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN30 min

Mittaa kattilaan rasva ja kahvi. Kiehauta ja anna jäähtyä kädenlämpöiseksi.

Mittaa kuivat aineet kulhoon siivilän kautta. Sekoita joukkoon rasvaseos.

Vatkaa kananmunien rakenne rikki erillisessa kulhossa ja lisää taikinaan.

Levitä taikinasta puolet leivinpaperin päälle uunipellille ja lisää 20 After Eight -suklaakonvehtia taikinan päälle. Kaada loput taikinasta palojen päälle. Paista 200 asteessa noin 15 minuutia. Anna jäähtyä.

Valmista kuorrute kiehauttamalla kattilassa rasva ja kahvi. Yhdistä tomusokeri ja kaakaojauhe keskenään. Siivilöi seos kattilaan ja sekoita kuorrute tasaiseksi.

Levitä kuorrute jäähtyneen mokkapalalevyn päälle. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi. Koristele mokkapalat After Eight – suklaakonvehdeilla.

MITÄ PIDIT?
4.6
Katso myös nämä