Maku

Minttusuklaa-mokkapalat saavat makunsa After Eight -suklaasta – kokeile ja ihastu!

50 min
KA
4.58
0

Minttusuklaa-mokkapaloissa After eight -suklaata piilotetaan taikinaan sekä käytetään herkkupalojen koristeluun. Tumman suklaan ja mintun täydellinen yhdistelmä on vastustamaton!
Tulosta
Kuvat Perinneruokaa prkl

Ainekset (30 palaa)

Minttusuklaa-mokkapalat

  • 200 gvoita
  • 3 1/2 dlkahvijuomaa
  • 5 dlvehnäjauhoja
  • 3 dlsokeria
  • 4 rklkaakaojauhetta
  • 3 tlleivinjauhetta
  • 2 tlvaniljasokeria
  • 3 kplkananmunaa
  • 200 gAfter Eight -suklaakonvehteja

Kuorrutus

  • 75 gvoita
  • 3/4 dlkahvijuomaa
  • 6 dltomusokeria
  • 3 rklkaakaojauhetta

Koristelu

  • After Eight -suklaakonvehteja

Tee näin

50 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN30 min

Minttusuklaa-mokkapalat valmistuvat näin:

  1. Mittaa kattilaan rasva ja kahvi. Kiehauta ja anna jäähtyä kädenlämpöiseksi.
  2. Mittaa kuivat aineet kulhoon siivilän kautta. Sekoita joukkoon rasvaseos.
  3. Vatkaa kananmunien rakenne rikki erillisessä kulhossa ja lisää taikinaan.
  4. Levitä taikinasta puolet leivinpaperin päälle uunipellille ja lisää 20 After Eight -suklaakonvehtia taikinan päälle. Kaada loput taikinasta palojen päälle. Paista 200 asteessa noin 15 minuutia. Anna jäähtyä.
  5. Valmista kuorrute kiehauttamalla kattilassa rasva ja kahvi. Yhdistä tomusokeri ja kaakaojauhe keskenään. Siivilöi seos kattilaan ja sekoita kuorrute tasaiseksi.
  6. Levitä kuorrute jäähtyneen mokkapalalevyn päälle. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi. Koristele mokkapalat After Eight -suklaakonvehdeilla.

Vinkki!

Etsitkö perinteistä ohjetta? Kurkkaa siinä tapauksessa tämä mokkapalojen resepti.

MITÄ PIDIT?
4.58