


Minttusuklaa-mokkapalat saavat makunsa After Eight -suklaasta – kokeile ja ihastu!
50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min
Minttusuklaa-mokkapaloissa After eight -suklaata piilotetaan taikinaan sekä käytetään herkkupalojen koristeluun. Tumman suklaan ja mintun täydellinen yhdistelmä on vastustamaton!
Reseptin ainekset
30 palaa
Minttusuklaa-mokkapalat
200 g
voita
3 ½ dl
kahvijuomaa
5 dl
vehnäjauhoja
3 dl
sokeria
4 rkl
kaakaojauhetta
3 tl
leivinjauhetta
2 tl
vaniljasokeria
3
kananmunaa
200 g
After Eight -suklaakonvehteja
Kuorrutus
75 g
voita
¾ dl
kahvijuomaa
6 dl
tomusokeria
3 rkl
kaakaojauhetta
Koristelu
After Eight -suklaakonvehteja
Minttusuklaa-mokkapalat – ohje:
- Mittaa kattilaan rasva ja kahvi. Kiehauta ja anna jäähtyä kädenlämpöiseksi.
- Mittaa kuivat aineet kulhoon siivilän kautta. Sekoita joukkoon rasvaseos.
- Vatkaa kananmunien rakenne rikki erillisessä kulhossa ja lisää taikinaan.
- Levitä taikinasta puolet leivinpaperin päälle uunipellille ja lisää 20 After Eight -suklaakonvehtia taikinan päälle. Kaada loput taikinasta palojen päälle. Paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä.
- Valmista kuorrute kiehauttamalla kattilassa rasva ja kahvi. Yhdistä tomusokeri ja kaakaojauhe keskenään. Siivilöi seos kattilaan ja sekoita kuorrute tasaiseksi.
- Levitä kuorrute jäähtyneen mokkapalalevyn päälle. Anna jäähtyä ja leikkaa paloiksi. Koristele mokkapalat After Eight -suklaakonvehdeilla.
Vinkki!
Etsitkö perinteistä ohjetta? Kurkkaa siinä tapauksessa tämä mokkapalojen ohje.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat