Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

4 x hurjan helppo vegaaninen levite

Koukuttavat vegaaniset tahnat valmistuvat herneistä, porkkanoista, kikherneistä ja punajuurista. Hetkessä surautettavia levitteitä voi käyttää myös pastoissa, salaateissa ja lisukkeina.

23.8.2017
Reseptin ainekset
6 annosta
Hernetahna
200 g
pakasteherneitä (sulatettuna)
1 dl
tuoretta minttua
3/4 dl
kuorittuja manteleita
3 rkl
kaurafraichea
2 rkl
tahinia
2 rkl
sitruunamehua
1 1/2 rkl
piparjuuritahnaa
1 rkl
oliiviöljyä
1 tl
sokeria (tai vaaleaa siirappia)
3/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Punajuuritahna
3 kpl
punajuurta (kypsiä, yht. 300 g)
380 g
suuria valkoisia papuja (1 purkki à 230/380 g, valutettuna ja huuhdeltuna)
2 kpl
valkosipulinkynttä
2 rkl
maapähkinävoita
2 rkl
sitruunamehua
1 tl
juustokuminaa
1 tl
suolaa
1/2 tl
korianteria
1/2 tl
mustapippuria
Porkkanatahna
3–4 kpl
porkkanaa (keitettynä, yht. 300 g)
2 rkl
maapähkinävoita
2 1/2 dl
punaisia linssejä (kypsiä)
2 rkl
ravintohiivahiutaleita (saatavilla eko- tai luontaistuotekaupoista)
3/4 tl
suolaa
1/2 tl
jauhettua kurkumaa (tai pieni pala tuoretta kurkumaa)
2–3 rkl
kookosmaitoa
Tsatsiki-hummus
2 kpl
avomaankurkkua karkeaksi raastettuna (valuta neste pois siivilässä ja lisää tahnaan viimeiseksi)
285 g
kikherneitä (1 purkki à 170/285 g)
3/4 tl
suolaa
2 kpl
valkosipulinkynttä
3 rkl
soijajogurttia
2 rkl
sitruunamehua
1 rkl
oliiviöljyä
1 rkl
tahinia

Jauha kaikki ainekset tasaiseksi tahnaksi monitoimikoneessa, tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.

Lisää tarvittaessa nestettä, jotta saat haluamasi koostumuksen.

Jos tahnaa jää yli, laita jääkaappiin. Se säilyy hyvänä 3–4 päivää.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt